Werksfeer belangrijkste reden om andere baan te gaan zoeken

Door: Unique  14-03-2007
Trefwoorden: Werksfeer

Almere, 14 maart 2007 – Uit de onlangs afgesloten poll van Unique blijkt dat voor bijna een kwart (24 procent) van de werknemers werksfeer de belangrijkste reden is om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever. In totaal gaven bijna 1700 mensen hun mening op de vraag: Wat is voor jou de belangrijkste reden om een andere baan te gaan zoeken?

Van de respondenten geeft 21 procent aan dat zij overwegen om van baan te switchen op het moment dat zij toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Voor 18 procent is slecht management de reden. De percentages van salaris en doorgroeimogelijkheden liggen dicht bij elkaar, respectievelijk 12 procent en 11 procent. Slechts 5 procent geeft aan dat zij op zoek gaan naar een andere baan op het moment dat er geen mogelijkheden bestaan voor flexibele werktijden/ parttime werken.

-----------------------

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van meer dan 90 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Call Team, Finance, Medicum, Multilingual Services en Public. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Werksfeer

Contact Unique

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share