Wie wordt De Baas van het Jaar 2007?

Door: Unique  23-01-2007

Bazen kunnen vanaf nu aangemeld worden voor prestigieuze award

Almere, 23 januari 2007 – Unique Nederland organiseert ook dit jaar weer in samenwerking met TNO Kwaliteit van Leven de ‘De Baas van het Jaar’ verkiezing. Deze award wordt tijdens de Week van de Ondernemer op 28 maart, in de Jaarbeurs Utrecht, uitgereikt. Bazen kunnen zichzelf voor deze titel opgeven of aangemeld worden door medewerkers, zakelijke relaties of mensen uit het persoonlijke netwerk. De verkiezing richt zich vooral op de werksfeer, het persoonlijke contact en de omgang met het personeel. Kortom de people manager van het jaar.

Wanneer is een baas een ‘goede baas’
Er zijn veel bekwame managers, maar er kan er maar één uitgeroepen worden tot ‘De Baas van het Jaar’. Hij of zij is een teamspeler die zijn medewerkers motiveert en stimuleert. Die helder en duidelijk communiceert, een luisterend oor biedt, tussen de medewerkers staat, de werknemers meeneemt in zijn enthousiasme en op het juiste moment zijn verantwoordelijkheden neemt. Het resultaat: een optimale werksfeer, medewerkers die voor hun baas door het vuur gaan en een beter rendement voor de onderneming. Voor ‘De Baas van het Jaar’ hebben TNO Kwaliteit van Leven en de Universiteit Twente vragenlijsten ontwikkeld, die zich juist daarop richten. Dat betekent dat iedere onderneming, groot of klein, zonder HRM-beleid of financiële investering kan voldoen aan de criteria om een ‘goede baas’ op te geven voor deze verkiezing.

Selectieprocedure
Unique Nederland organiseert de ‘De Baas van het Jaar’ verkiezing in samenwerking met TNO Kwaliteit van Leven. Om de baas te kunnen nomineren dienen de leidinggevende en twee medewerkers elk een aantal vragen in te vullen. De bazen met de beste score komen in de top 10, waaruit de jury drie kandidaten selecteert voor de grote live finaleronde op 28 maart tijdens het Benefiet Gala van de Week van de Ondernemer. De jury bestaat uit Hans de Boer (Voorzitter Task Force Jeugdwerkloosheid en voormalig voorzitter van MKB Nederland), Alex Mulder (lid Raad van Commissarissen USG People NV), Aukje Nauta (TNO Kwaliteit van Leven) en Paul Berntsen (De Baas van het Jaar 2006).

Naast de award is er een extra beloning voor de winnaar bestaande uit een Land Rover Driving Experience met het hele team. Tevens krijgen alle genomineerden een VIP-kaart voor de Week van de Ondernemer.

Nomineren
Bazen kunnen zichzelf opgeven of aangemeld worden door medewerkers, zakelijke relaties of mensen uit het persoonlijke netwerk. Elke leidinggevende, van chef tot afdelingshoofd en van teamleider tot rayonmanager mag meedoen. Inschrijven kan tot uiterlijk 9 maart via de website http://www.debaasvanhetjaar.nl/.Contact Unique

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share