Bijeenkomst arbeidsmarktcommunicatie in de IT-branche

Door: Usg Capacity  26-10-2007

Utrecht, 25 oktober 2007 – USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, organiseert samen met de Utrechtse Communicatiekring op vrijdag 9 november in Utrecht een bijeenkomst over arbeidsmarktcommunicatie in de IT-branche. USG Capacity signaleert bij opdrachtgevers in deze branche de behoefte om een slag te maken naar marktgericht denken. Vandaar dat tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op vragen als: Hoe werkt arbeidsmarktcommunicatie in de snelle IT-branche? Hoe werf je mensen met passie op een creatieve manier, ook al is de naamsbekendheid laag en kloppen de associaties bij het merk niet? Dit zijn allemaal zaken die voor marketing- en communicatieprofessionals belangrijk zijn als het gaat om arbeidsmarktcommunicatie.

Het doel van deze bijeenkomst is om kandidaten te informeren en te inspireren op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie door middel van het aanreiken van een aantal tools die zij in de toekomst kunnen gebruiken. Tijdens de bijeenkomst vertelt gastspreker Lindy Dragstra, Manager Corporate Marketing en Communicatie bij Inter Access, hoe zij met een beperkt budget de concurrentie is aangegaan met de grote partijen uit de branche. In haar presentatie vertelt zij hoe Joost, een van de goeroes van Inter Access, hoofdrolspeler in de wervingscampagne werd en hoe Joost in de volgende campagne een maatje kreeg in Yuri.

Het programma is als volgt:
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Welkomstwoord door Eugenie van Leusen, Regiomanager USG Capacity Utrecht
15.15 uur Presentatie door Lindy Dragstra, Manager Corporate Marketing en Communicatie bij Inter Access
16.15 uur Netwerkborrel

Gratis aanmelden
Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor marketing- en communicatieprofessionals en maakt deel uit van de reeks die USG Capacity organiseert om zowel opdrachtgevers als kandidaten te informeren en te inspireren. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Daphne Korff via dkorff@usgcapacity.nl of telefonisch via 030 293 90 60. De bijeenkomst vindt plaats bij USG Capacity, Weg der Verenigde Naties 1, 3527 KT te Utrecht.

-------------------------

Utrechtse Communicatiekring
De Utrechtse Communicatie Kring (UCK) biedt communicatieprofessionals in de provincie Utrecht gelegenheid om kennis op te doen en te delen, elkaar te ontmoeten en contacten te leggen – persoonlijk, vakinhoudelijk en zakelijk – via onze bijeenkomsten, masterclasses, overige activiteiten en online via de site. De diversiteit in het ledenbestand van de UCK is groot. Onder de leden tref je adviseurs en medewerkers van communicatiebureaus, freelancers en communicatiefunctionarissen van grote en kleine bedrijven en (overheids)organisaties. De UCK telt nu 279 leden die wonen of werken in de regio Utrecht. Meer informatie is te vinden op: http://www.communicatiekring.nl.

USG Capacity
USG Capacity is sinds 1991 het bureau voor werving & selectie en interim-management voor marketing- en communicatieprofessionals. USG Capacity richt zich op professionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Zo informeert zij kandidaten en opdrachtgevers over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt op het gebied van marketing en communicatie. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.

USG Capacity is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming USG People N.V., tweede speler in Nederland en vijfde speler in Europa op het gebied van flexibele arbeid.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: usgcapacity@marcommit.nl