Eline Brinkman nieuwe regiomanager Arnhem bij USG Capacity

Eline Brinkman nieuwe regiomanager Arnhem bij USG Capacity van Usg Capacity

Door: Usg Capacity  14-11-2008

Eline heeft in haar vorige werkkringen de nodige ervaring opgedaan. Zo heeft zij gewerkt in diverse communicatieadvies-, sales- en managementfuncties, onder ander andere in de IT- en uitzendbranche. Daarnaast is Eline werkzaam geweest als salesmanager bij Unique Uitzendburo en heeft zij een eigen communicatieadviesbureau geleid.

“De functie van regiomanager bij USG Capacity in Arnhem sprak mij direct aan, omdat het in de lijn ligt met wat ik eerder heb gedaan”, aldus Eline Brinkman. “Het is een uitdaging om bij een specialist te werken en invulling te geven aan de verdere groei van USG Capacity in de regio Arnhem. Het opbouwen en uitbreiden van lange termijnrelaties met zowel opdrachtgevers als professionals staat daarbij centraal.
Daarnaast willen wij meer bekendheid geven aan het feit dat wij marketing- en communicatieprofessionals bemiddelen op drie niveaus, in de functie van medewerker, adviseur en manager.”

“Wij zijn verheugd met de komst van Eline als regiomanager”, aldus Sharon Peters-de Vries, areamanager USG Capacity. “Eline is door haar ruime expertise in het vakgebied en haar gedreven persoonlijkheid uitermate geschikt om mee te denken met zowel onze opdrachtgevers als de marketing- en communicatieprofessionals die wij bemiddelen. Eline is dan ook een zeer waardevolle toevoeging aan het huidige team.”

-----------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Eline Brinkman, regiomanager Arnhem bij USG Capacity.

USG Capacity
Sinds 1991 werft, selecteert en bemiddelt USG Capacity marketing- en communicatieprofessionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring, zowel voor vast als op interim-basis.
De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Zij stimuleren kandidaten om hun eigen specialisme in te zetten en hen hierdoor op een unieke manier te laten groeien. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle met een hoofdkantoor in Almere. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.

USG Capacity is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming USG People N.V., tweede speler in Nederland en vijfde speler in Europa op het gebied van flexibele arbeid.

Meer informatie:
Marcommit PR
Sanne van Deelen
Tel. 035-5822730 / 06-57552986
E-mail: [email protected]