Monica van der Meeren nieuwe areamanager in directie USG Capacity

Monica van der Meeren nieuwe areamanager in directie USG Capacity van Usg Capacity

Door: Usg Capacity  01-03-2007

Almere, 1 maart 2007 – Monica van der Meeren (36) maakt per 1 maart als areamanager deel uit van de directie van USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management en -ondersteuning op het gebied van communicatie en marketing. In haar nieuwe functie is Monica onder andere verantwoordelijk voor de verdere groei van USG Capacity in de vakgebieden communicatie en marketing in de regio’s Eindhoven, Den Haag, Maastricht en Rotterdam.

De afgelopen vier jaar is Monica werkzaam geweest als regiomanager bij USG Capacity. In het verleden was Monica werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling als zelfstandig ondernemer en heeft zij in diverse commerciële functies bij Aegon en Randstad gewerkt. Door de diversiteit van haar eerdere werkzaamheden binnen USG Capacity heeft zij veel kennis van de organisatie en de branche.

“Het is voor mij een interessante uitdaging om in de functie van areamanager invulling te geven aan de verdere groei van USG Capacity”, aldus Monica van der Meeren. “USG Capacity is een professionele en gedreven organisatie waar persoonlijke talenten in lijn met de strategische doelstellingen worden ontplooid. Met de bedrijfsspecifieke ervaring van mijn vier jaar als regiomanager kan ik onze positie binnen de vakgebieden communicatie en marketing verder uitbouwen en verstevigen.”

Katinka Habermehl-Reuling, algemeen directeur van USG Capacity: “De benoeming van een nieuwe areamanager en directielid uit de interne organisatie is een bewuste keuze. Samen met onze medewerkers stippelen we zorgvuldig een persoonlijk ontwikkelplan uit en koppelen we individuele talenten aan strategische doelstellingen van de organisatie. De interne invulling van deze rol is daarvan een goed voorbeeld. Met de komst van Monica bestaat de directie uit een gedifferentieerd team met een brede achtergrond.”

-------------------------
Noot voor de redactie
Bijgesloten een foto op hoge resolutie van Monica van der Meeren, areamanager bij USG Capacity.

USG Capacity
USG Capacity is sinds 1998 onderdeel van USG People en al meer dan 15 jaar een toonaangevend bureau voor werving & selectie en interim-management en –ondersteuning op het gebied van communicatie en marketing. USG Capacity richt zich op professionals met een hbo- of academische achtergrond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten van de consultants, een landelijk geavanceerd informatiesysteem en de individuele aanpak. Niet alleen in het vervullen van vacatures, maar ook als netwerkfacilitator door het organiseren van seminars, workshops, lunch- en netwerkbijeenkomsten. USG Capacity heeft kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: usgcapacity@marcommit.nl