USG Capacity Amsterdam en Volkskrant Banen organiseren bijeenkomst over Rendabele Internetmarketing

Door: Usg Capacity  05-02-2007
Trefwoorden: Rendabele Internetmarketing

Amsterdam, 5 februari 2007 – USG Capacity Amsterdam en Volkskrant Banen organiseren op 6 maart aanstaande een marketing meeting met het thema Rendabele Internetmarketing. Op deze vakinhoudelijke bijeenkomst staan de nieuwste ontwikkelingen van Internetmarketing, de succesfactoren van internetsites en de mogelijkheden van zoekmachinemarketing centraal. Het draait in deze sessie met name om rendabele online activiteiten.

“Een directe en interactieve relatie is voor een ondernemer en zijn klant belangrijk om het hoogst mogelijke rendement uit de marketingactiviteiten te behalen”, aldus Marijke Jurgens, senior consultant marketing bij USG Capacity Amsterdam. “Door het organiseren van dit soort meetings, houden wij Internet marketeers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Dit nieuwe initiatief van USG Capacity en Volkskrant Banen biedt vakinhoudelijke verdieping aan professionals en de mogelijkheid vakgenoten te ontmoeten.”

Het programma is als volgt:
16:00 uur Ontvangst
16:15 uur Welkomstwoord
16:30 uur Presentatie door Rick Nijhuis, Internet marketeer Wehkamp
17:30 uur Buffet
18:30 uur Presentatie door Mark van Werven, directeur van Internetmarketing van Werven
19:30 uur Afsluiting en borrel

Aanmelding en locatie
De marketing meeting Rendabele Internetmarketing is gratis toegankelijk voor Internet marketeers. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmelding contact opnemen met Bouthena Mahio via bmahio@usgcapacity.nl. De bijeenkomst vindt plaats op de drukkerij van de Volkskrant / Volkskrant Banen in Amsterdam.

-------------------------

USG Capacity
USG Capacity is sinds 1998 onderdeel van USG People en al meer dan 15 jaar een toonaangevend bureau voor werving & selectie en interim-management en –ondersteuning op het gebied van communicatie, marketing en sales. USG Capacity richt zich op professionals met een hbo- of academische achtergrond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten van de consultants, een landelijk geavanceerd informatiesysteem en de individuele aanpak. Niet alleen in het vervullen van vacatures, maar ook als netwerkfacilitator door het organiseren van seminars, workshops, lunch- en netwerkbijeenkomsten. USG Capacity heeft kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl

Volkskrant Banen
Volkskrant Banen is het domein voor werk en persoonlijke ontwikkeling van de Volkskrant, al jarenlang marktleider in personeelsadvertenties. Iedereen die een baan met kwaliteit zoekt of aanbiedt weet dat hij bij Volkskrant Banen terecht kan. Steeds meer activiteiten worden georganiseerd onder Volkskrant Banen en met de komst van het weekblad in april 2006 is het merk uitgegroeid tot een ongekend breed arbeidsmarktplatform. Meer en actuele informatie is te vinden op www.volkskrantbanen.nl

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: usgcapacity@marcommit.nl

 

Trefwoorden: Rendabele Internetmarketing