USG Capacity Arnhem en Zwolle organiseren Zoekmachine Marketing bijeenkomst op 31 januari

Door: Usg Capacity  16-01-2007
Trefwoorden: Marketing, Zoekmachine Marketing

Deze bijeenkomst geeft een uiteenzetting van hoe het werkt, waarom het werkt en wat het oplevert. Zoekmachine Marketing is op dit moment een trend. Het is één van de weinige vormen van marketing die er op inspeelt dat de doelgroep zelf op zoek gaat naar een product of dienstverlening op het moment dat zij interesse heeft.

“Goede communicatie is voor ons een kritische succesfactor voor een goede samenwerking tussen werknemers en werkgevers”, aldus Hanneke van Stigt Thans, consultant marketing bij USG Capacity Zwolle. “Daarom kiezen wij heel bewust voor het delen van kennis over werkgerelateerde onderwerpen. Dit bereiken wij mede door het organiseren van dit soort business meetings.”

Het programma is als volgt:
16:00 uur Ontvangst
16:15 uur Welkomstwoord door Hanneke van Stigt Thans, consultant marketing USG Capacity
16:25 uur Introductie in internetontwikkelingen door Jan-Wouter Offringa van Amazing
16:45 uur Presentatie over Zoekmachine Marketing door Peter Schinkel van Gladior
18:00 uur Maaltijd

Aanmelding en locatie
De business meeting Zoekmachine Marketing is gratis toegankelijk voor relaties die actief zijn in de vakgebieden Marketing en Communicatie. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmelding contact opnemen met Hanneke van Stigt Thans, tel: 038-4676560. De bijeenkomst vindt plaats bij Amazing, Verzetsstrijderspark 10, 7316 CM te Apeldoorn.

Trefwoorden: Marketing, Zoekmachine Marketing