USG Capacity Arnhem organiseert netwerklunch Marketing en Communicatie op 24 mei

Door: Usg Capacity  08-05-2007

Arnhem, 7 mei 2007 – USG Capacity Arnhem organiseert op 24 mei aanstaande een netwerklunch voor marketing- en communicatieprofessionals. Tijdens deze bijeenkomst staan de recente ontwikkelingen in deze vakgebieden centraal. Onder leiding van Martijn Jacobs, directeur van Brutaal Communicatie wordt gediscussieerd over de stellingen ‘Marketing is een onderdeel van communicatie’ en ‘Marketing is een verkoopinstrument, communicatie is dat niet’.

USG Capacity, bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van communicatie en marketing, organiseert regelmatig seminars, workshops, lunch- en netwerkbijeenkomsten. Yvonne Wiersma-van der Heijden, senior consultant bij USG Capacity Arnhem: “Deze netwerklunch is een goed voorbeeld van de wijze waarop wij onze relaties handvatten bieden die zij in de dagelijkse praktijk kunnen toepassen. Daarnaast is het voor onze relaties een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere professionals uit de vakgebieden.”

Deze netwerklunch vindt plaats op 24 mei aanstaande van 12.00 uur tot 14.00 uur in Herenboederij ‘De Hucht’ te Arnhem en is gratis toegankelijk voor communicatie- en marketingprofessionals. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmelden contact opnemen met Yvonne Wiersma-van der Heijden via [email protected]

-------------------------
USG Capacity
USG Capacity is sinds 1998 onderdeel van USG People en al meer dan 15 jaar een toonaangevend bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van communicatie en marketing. USG Capacity richt zich op professionals met een hbo- of academische achtergrond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten van de consultants, de individuele aanpak. Niet alleen in het vervullen van vacatures, maar ook als netwerkfacilitator door het organiseren van seminars, workshops, lunch- en netwerkbijeenkomsten. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]