USG Capacity benoemt Hans van Goor tot regiomanager Groningen

USG Capacity benoemt Hans van Goor tot regiomanager Groningen van Usg Capacity

Door: Usg Capacity  14-04-2008

Groningen, 14 april 2008 - USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, heeft Hans van Goor (37) benoemd tot regiomanager Groningen. In zijn nieuwe functie is Hans onder andere verantwoordelijk voor de versterking en verdere groei van de klantenrelaties in de vakgebieden marketing en communicatie in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe.

Voor zijn benoeming was Hans van Goor meer dan tien jaar werkzaam in diverse sales- en managementfuncties in de uitzendbranche. Voordat Hans naar USG Capacity ging, was hij ruim zeven jaar werkzaam bij Adecco als vestigingsmanager. Daarvoor werkte hij als sales executive bij Unique Uitzendburo waar hij verantwoordelijk was voor de commerciële resultaten.

“Voor de functie van regiomanager bij USG Capacity was ik meteen enthousiast”, aldus Hans van Goor. “Het is voor mij een uitdaging om USG Capacity in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe verder op de kaart te zetten als de specialist voor marketing- en communicatieprofessionals. Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat zowel opdrachtgevers als professionals centraal staan en in USG Capacity heb ik een organisatie gevonden waarin dit het geval is. Daarnaast kan ik met mijn ervaring onze positie binnen de regio verder uitbouwen en verstevigen.”

“Wij zijn verheugd met de komst van Hans als regiomanager”, aldus Sharon Peters- de Vries, areamanager USG Capacity. “Hans beschikt over ruime vakinhoudelijke- en branchespecifieke kennis en ervaring waardoor hij in staat is om opdrachtgevers en professionals te overtuigen van de toegevoegde waarde die wij als werving & selectie bureau leveren. Dit is essentieel voor deze functie aangezien de vraag naar hoog opgeleide marketing- en communicatieprofessionals nog steeds toeneemt.”

------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Hans van Goor, regiomanager Groningen bij USG Capacity.

USG Capacity
Sinds 1991 werft, selecteert en bemiddelt USG Capacity marketing- en communicatieprofessionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring, zowel voor vast als op interim-basis. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Zij stimuleren kandidaten om hun eigen specialisme in te zetten en hen hierdoor op een unieke manier te laten groeien. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.

USG Capacity is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming USG People N.V., tweede speler in Nederland en vijfde speler in Europa op het gebied van flexibele arbeid.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]