USG Capacity benoemt Sharon Peters-de Vries tot areamanager

USG Capacity benoemt Sharon Peters-de Vries tot areamanager van Usg Capacity

Door: Usg Capacity  25-02-2008

Voor haar benoeming was Sharon meer dan dertien jaar werkzaam in diverse sales- en managementfuncties. Zo bekleedde zij de functie van districtsmanager bij Unique Uitzendburo en werkte zij als director of sales bij de Amsterdam Admirals. Daarvoor was zij werkzaam als accountmanager bij het Renaissance Amsterdam Hotel en als sales executive bij het Dorint Hotel Schiphol te Amsterdam.

“Het is voor mij een zeer interessante uitdaging om in de functie van areamanager invulling te geven aan de verdere groei en het strategisch beleid van USG Capacity”, aldus Sharon Peters-de Vries. “In mijn nieuwe functie komen mijn commerciële en leidinggevende ervaring samen. Daarnaast kan ik het samenwerken en meedenken met kandidaten en opdrachtgevers gaan combineren met het verder uitbouwen van het marktleiderschap van USG Capacity binnen de arbeidsbemiddelingsbranche voor marketing- en communicatieprofessionals.”

“Wij zijn verheugd met de benoeming van Sharon Peters-de Vries als areamanager”, aldus Katinka Habermehl-Reuling, algemeen directeur USG Capacity. “Sharon beschikt over ruime commerciële en leidinggevende ervaring, waardoor zij in staat is om de onlangs vernieuwde positionering van USG Capacity in het marketing- en communicatievakgebied verder uit te bouwen. Met de komst van Sharon bestaat de directie nu uit een gedifferentieerd team met een brede achtergrond.”

-----------------------
Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Sharon Peters-de Vries, areamanager USG Capacity.

USG Capacity
Sinds 1991 werft, selecteert en bemiddelt USG Capacity marketing- en communicatieprofessionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring, zowel voor vast als op interim-basis. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Zij stimuleren kandidaten om hun eigen specialisme in te zetten en hen hierdoor op een unieke manier te laten groeien. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.

USG Capacity is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming USG People N.V., tweede speler in Nederland en vijfde speler in Europa op het gebied van flexibele arbeid.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]