USG Capacity Eindhoven organiseert Zoekmachine Marketing bijeenkomst op 17 april

Door: Usg Capacity  10-04-2007

Eindhoven, 5 april 2007 – USG Capacity Eindhoven organiseert in samenwerking met Tribal op 17 april aanstaande een business meeting met het thema Zoekmachine Marketing. Gastspreker Jan Beekwilder, directeur van Tribal, geeft een uiteenzetting van hoe het werkt, waarom het werkt en wat het oplevert. Zoekmachine Marketing is op dit moment een trend. Het is één van de weinige vormen van marketing die er op inspeelt dat de doelgroep zelf op zoek gaat naar een product of dienstverlening op het moment dat zij interesse heeft.

“Goede communicatie is voor ons een kritische succesfactor voor een goede samenwerking tussen werknemers en werkgevers”, aldus Kirsten Lodder, consultant communicatie bij USG Capacity Eindhoven. “Daarom kiezen wij heel bewust voor het delen van kennis over werkgerelateerde onderwerpen. Dit bereiken wij mede door het organiseren van dit soort business meetings.”

Het programma is als volgt:
18:00 uur Ontvangst met een buffet
19:00 uur Welkomstwoord door Stefanie Kollen, consultant communicatie USG Capacity
19:10 uur Presentatie over Zoekmachine Marketing door Jan Beekwilder van Tribal
20:30 uur Afsluiting en borrel

Aanmelden en locatie
De business meeting Zoekmachine Marketing is gratis toegankelijk voor kandidaten van USG Capacity die actief zijn in de vakgebieden Marketing en Communicatie binnen verschillende branches. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmelden contact opnemen met Nienke den Hartog, tel: 040 219 76 60. De bijeenkomst vindt plaats bij USG Capacity, Emmasingel 17, 5611 AZ te Eindhoven.

-------------------------

USG Capacity
USG Capacity is sinds 1998 onderdeel van USG People en al meer dan 15 jaar een toonaangevend bureau voor werving & selectie en interim-management en –ondersteuning op het gebied van communicatie en marketing. USG Capacity richt zich op professionals met een hbo- of academische achtergrond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten van de consultants, een landelijk geavanceerd informatiesysteem en de individuele aanpak. Niet alleen in het vervullen van vacatures, maar ook als netwerkfacilitator door het organiseren van seminars, workshops, lunch- en netwerkbijeenkomsten. USG Capacity heeft kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]