USG Capacity en het NIMA intensiveren partnership

USG Capacity en het NIMA intensiveren partnership van Usg Capacity

Door: Usg Capacity  09-04-2009

USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, intensiveert vanaf 1 april haar partnership met het NIMA, het Nederlands Instituut voor Marketing. Na een succesvol eerste jaar, hebben beide partijen besloten de samenwerking voort te zetten en ook het komende jaar hun krachten en expertises op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling van marketeers te bundelen.

Binnen de samenwerking staat de verdere professionalisering van het vakgebied marketing centraal. USG Capacity en het NIMA hebben in dit kader een aantal vervolgafspraken gemaakt. Zo kunnen de professionals die op dit moment in de database van USG Capacity staan, zich gedurende de maand april voor €100,- aanmelden als NIMA lid. Ook na de actiemaand april levert de samenwerking voordeel op: heel 2009 krijgen nieuwe professionals van USG Capacity 10 procent korting op het NIMA lidmaatschap.

“Samenwerking met bedrijven zoals USG Capacity geeft een directe bijdrage aan datgene waar het NIMA voor staat: klantgerichte professionals stimuleren om nog beter klant- en marktgericht te ondernemen”, aldus Frank van Delft, algemeen directeur van het NIMA. “Hoe meer het netwerk groeit, hoe meer kennis en inspiratie we met elkaar kunnen delen. Daarom zien we dit als een positieve impuls voor ons vakgebied.”

“Het partnerschap met het NIMA past goed bij onze doelstelling om bij te dragen aan de verdere professionalisering van het marketing vakgebied”, aldus Katinka Habermehl – Reuling, algemeen directeur van USG Capacity. “Met deze samenwerking kunnen we de groeimogelijkheden van marketing- en communicatie-professionals vergroten en hen daarnaast concreet voordeel bieden. We geven de professionals de mogelijkheid om hun kennis én netwerk uit te breiden. Dat is echt toegevoegde waarde”.

-----------------------
Over USG Capacity
Sinds 1991 werft, selecteert en bemiddelt USG Capacity marketing- en communicatieprofessionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring, zowel voor vast als op interim-basis.
De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Zij stimuleren kandidaten om hun eigen specialisme in te zetten en hen hierdoor op een unieke manier te laten groeien. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle met een hoofdkantoor in Almere. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.

USG Capacity is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming USG People N.V., tweede speler in Nederland en vijfde speler in Europa op het gebied van flexibele arbeid.

Over NIMA
Het NIMA is al meer dan 40 jaar het grootste netwerk van klantgerichte professionals in Nederland. Een club van 3.000 vakgenoten met passie voor marketing, sales, communicatie en marktonderzoek. NIMA neemt ieder jaar 10.000 examens af en organiseert zo’n 70 workshops, lezingen, bedrijfsbezoeken, marketing experiences en Expert Classes. Om kennis te vergroten, ervaringen te delen, elkaar te inspireren en zo met elkaar het marketingvak verder te professionaliseren. Meer informatie staat op www.nima.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Sanne van Deelen
Tel. 035-5822730 / 06-57552986
E-mail: [email protected]