USG Capacity en SRM intensiveren samenwerking

Door: Usg Capacity  09-02-2009

Almere, 9 februari 2009 – USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, gaat haar samenwerking met SRM, het instituut voor opleidingen in marketing- en communicatie, intensiveren. De partijen hebben besloten om de komende jaren hun expertise, ervaring en netwerk nog beter op elkaar af te stemmen. Op 6 februari ondertekenden de directies van USG Capacity en SRM de overeenkomst over de langdurige samenwerking.

De samenwerking staat in het teken van de verdere professionalisering van het marketing- en communicatievak. USG Capacity en SRM hebben afspraken gemaakt over het bundelen van de krachten en expertises op het gebied van persoonlijke ontwikkeling van marketing- en communicatieprofessionals. Een van de concrete ideeën omvat het organiseren van een gezamenlijke bijeenkomst waarbij een actueel thema uit de branche centraal staat. Ook biedt USG Capacity haar nieuwe relaties, opdrachtgevers en bemiddelde kandidaten de mogelijkheid om op een voordelige manier kennis te maken met het opleidingsaanbod van SRM.

“Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met USG Capacity”, aldus John van der Stam van SRM. “Door onze krachten te bundelen, zijn wij in staat om onze gezamenlijke doelgroep nog beter te bereiken en te bedienen. Hiermee geven wij verder inhoud aan ons onderscheidend vermogen als opleidingsinstituut voor marketing- en communicatieprofessionals en leveren we een significante bijdrage aan de profilering van de beroepsgroep.”

Katinka Habermehl- Reuling: “Deze samenwerking past zeer goed bij onze doelstellingen. Als marktleider in het bemiddelen van marketing- en communicatieprofessionals hebben wij de persoonlijke ontwikkeling van de professionals hoog in het vaandel staan. Vooral op dit gebied is de samenwerking met SRM voor ons van toegevoegde waarde. Door deze samenwerking worden daarnaast enerzijds onze kandidaten geïnformeerd over het opleidingsaanbod van SRM en maken anderzijds de marketing- en communicatieprofessionals die via SRM een opleiding volgen kennis met onze organisatie.”
-----------------------

Over USG Capacity
Sinds 1991 werft, selecteert en bemiddelt USG Capacity marketing- en communicatieprofessionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring, zowel voor vast als op interim-basis. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Zij stimuleren kandidaten om hun eigen specialisme in te zetten en hen hierdoor op een unieke manier te laten groeien. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle met een hoofdkantoor in Almere. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.  

USG Capacity is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming USG People N.V., tweede speler in Nederland en vijfde speler in Europa op het gebied van flexibele arbeid.

Over SRM
SRM is opgericht in 1955 en verzorgt opleidingen op het gebied van marketing en communicatie. SRM is begonnen als een echte pionier en is sindsdien altijd in beweging gebleven om aan de eisen van de praktijk te blijven voldoen. SRM is marktleider op het gebied van opleidingen in marketing- en communicatie. Het instituut legt de focus op marketing, marketingcommunicatie, communicatie en sales. Daaraan dankt SRM al jarenlang haar status van absolute marktleider. Naast het ontwikkelen van kennis, richt SRM zich sinds twintig jaar steeds meer op het toepassen van kennis. Meer informatie is te vinden op: www.srm.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]