USG Capacity gaat ervaren freelancers bij acquisitie ondersteunen

Door: Usg Capacity  23-07-2007

Almere, 23 juli 2007 – USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van communicatie en marketing, richt zich behalve op haar interim-professionals nu nog meer op freelancers. De uitbreiding is een strategische keuze van USG Capacity als gevolg van de krapte in de huidige arbeidsmarkt en het groeiend aantal ervaren communicatie- en marketingprofessionals dat voor zichzelf begint.

Ondanks het feit dat deze freelancers beschikken over professionele vaardigheden en vakinhoudelijke kennis, ontbreekt hen vaak de tijd om een netwerk op te bouwen en actief bezig te zijn met acquisitie. USG Capacity ondersteunt deze groep hierin en besteedt daarnaast concreet aandacht aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Tevens biedt USG Capacity deze groep de mogelijkheid om deel te nemen aan kennis- en netwerkbijeenkomsten.

Katinka Habermehl-Reuling, algemeen directeur USG Capacity: “In gesprek met opdrachtgevers signaleren we een sterk groeiende behoefte aan hoogopgeleide communicatie- en marketingprofessionals die voor projecten beschikbaar zijn en zeer zelfstandig kunnen functioneren. Door het samenbrengen van vraag en aanbod helpen wij nu zowel interim-professionals als freelancers aan interessante opdrachten en organisaties aan tijdelijk, kwalitatief hoogwaardig personeel."

-------------------------

USG Capacity

USG Capacity is sinds 1991 het bureau voor werving & selectie en interim-management voor communicatie- en marketingprofessionals. USG Capacity richt zich op professionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Zo informeert zij kandidaten en opdrachtgevers over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt op het gebied van communicatie en marketing. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.

USG Capacity is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming USG People N.V., tweede speler in Nederland en vijfde speler in Europa op het gebied van flexibele arbeid.

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]