USG Capacity Groningen organiseert bijeenkomst Marketing en Communicatie in de zorg op 27 maart

USG Capacity Groningen organiseert bijeenkomst Marketing en Communicatie in de zorg op 27 maart van Usg Capacity

Door: Usg Capacity  07-03-2007
Trefwoorden: Communicatie

Groningen, 7 maart 2007 – USG Capacity Groningen organiseert op 27 maart aanstaande een business meeting met het thema ‘Hoe maakt u zichzelf als zorgaanbieder onmisbaar’. USG Capacity signaleert bij opdrachtgevers in de zorgsector de behoefte om een slag te maken in marktgericht denken. Deze behoefte is ontstaan als gevolg van recente ontwikkelingen, zoals de huidige marktwerking, de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en de vraag naar efficiency en transparantie.

Tijdens de bijeenkomst zal Floris Hurts, schrijver van het boek ‘De Onmisbaarheidsfactor’ en strategisch adviseur op het gebied van dienstenmarketing, als gastspreker optreden. Met een prikkelende visie op marketing laat hij de zorgaanbieders aan de hand van cases zien hoe zij hun dienstverlening onmisbaar kunnen maken voor klanten.

“We komen met deze business meeting tegemoet aan de actuele klantbehoeften die voortkomen uit bovengenoemde ontwikkelingen”, aldus Jeltje Talen, consultant communicatie bij USG Capacity Groningen. “Door het organiseren van deze business meeting bieden wij onze relaties handvatten op het gebied van marketing en communicatie die zij in de dagelijkse praktijk kunnen toepassen.”

Het programma is als volgt:
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Welkomstwoord
16.10 uur Introductie door Floris Hurts
17.00 uur Bespreken cases
17.45 uur Pauze
18.15 uur Presentatie cases
19.00 uur Discussie o.l.v Floris Hurts
19.30 uur Afsluiting en borrel

Aanmelding en locatie
De business meeting ‘Hoe maakt u zichzelf als zorgaanbieder onmisbaar’ is gratis toegankelijk voor communicatie- en marketingprofessionals die werkzaam zijn binnen zorginstellingen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmelden contact opnemen met Jeltje Talen via jtalen@usgcapacity.nl. De bijeenkomst vindt plaats bij USG Capacity, Westerhaven 13, 9718 AW te Groningen.

-------------------------
Noot voor de redactie
Bijgesloten een foto van Floris Hurts, gastspreker.

USG Capacity
USG Capacity is sinds 1998 onderdeel van USG People en al meer dan 15 jaar een toonaangevend bureau voor werving & selectie en interim-management en –ondersteuning op het gebied van communicatie en marketing. USG Capacity richt zich op professionals met een hbo- of academische achtergrond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten van de consultants, een landelijk geavanceerd informatiesysteem en de individuele aanpak. Niet alleen in het vervullen van vacatures, maar ook als netwerkfacilitator door het organiseren van seminars, workshops, lunch- en netwerkbijeenkomsten. USG Capacity heeft kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: usgcapacity@marcommit.nl

Trefwoorden: Communicatie