USG Capacity organiseert bijeenkomsten over ‘Het dertigersdilemma’

USG Capacity organiseert bijeenkomsten over ‘Het dertigersdilemma’ van Usg Capacity

Door: Usg Capacity  04-12-2008
Trefwoorden: Dertigersdilemma

USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management voor marketing- en communicatieprofessionals, organiseert eind januari drie bijeenkomsten met een actueel thema: het dertigersdilemma. Het doel van deze bijeenkomsten is om hoogopgeleide marketing- en communicatieprofessionals meer inzicht te bieden in de levensvragen die rond het dertigste levensjaar in toenemende mate ontstaan. Nienke Wijnants, psycholoog, loopbaanadviseur en auteur van de bestseller ‘Het dertigersdilemma’, komt speciaal over uit Amerika om een presentatie en workshop te geven.

Rond je dertigste dienen belangrijke keuzes te worden gemaakt op het gebied van relatie, kinderen en carrière. En ook al hebben de meeste dertigers het ogenschijnlijk prima voor elkaar, toch knaagt er iets: Is dit het nu? Nienke Wijnants toont in haar onderzoek aan dat maar liefst driekwart van de hoger opgeleiden tussen de 25 en 35 jaar kampt met zogenaamde dertigersdilemma's en zich afvraagt: Wil ik eigenlijk wel kinderen en wanneer? Is mijn huidige partner degene met wie ik oud wil worden? Past deze baan wel echt bij me? Nienke Wijnants geeft tijdens deze exclusieve bijeenkomsten een uitgebreide presentatie en workshop.

Katinka Habermehl-Reuling, algemeen directeur van USG Capacity: “Als bureau voor hoogopgeleide marketing- en communicatieprofessionals vinden wij het belangrijk in te spelen op de wensen en actualiteiten van onze doelgroep. Het onderwerp ‘Het dertigersdilemma’ is zo’n thema. Wij denken dan ook dat deze avond met Nienke Wijnants onze doelgroep nieuwe inzichten kan bieden en kan bijdragen aan het maken van de juiste (loopbaan)keuzes.”

Het programma van de bijeenkomsten is als volgt:
17.00-18.00 uur Ontvangst met broodjesbuffet
18.00-18.15 uur Welkom en presentatie USG Capacity
18.15-19.00 uur Presentatie Nienke Wijnants, psycholoog, loopbaanadviseur en auteur van de bestseller ‘Het dertigersdilemma’
19.00-19.15 uur Pauze
19.15-20.00 uur Workshop Nienke Wijnants
20.00-20.30 uur Borrel

Aanmelden en meer informatie
De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 27 januari in Zwolle, op woensdag 28 januari in Amstelveen en op donderdag 29 januari in Eindhoven. Alle hoogopgeleide marketing- en communicatieprofessionals met minimaal drie jaar relevante werkervaring zijn welkom. De kosten voor deelname aan de bijeenkomst zijn € 15,- en aanmelden kan via www.usgcapacity.nl/dertig. Op de bijeenkomst krijgen aanwezigen het boek van Nienke Wijnants t.w.v. € 16,95 cadeau.

Trefwoorden: Dertigersdilemma