USG Capacity organiseert seminar: ‘Heb jij al inzicht in al je competenties?’

Door: Usg Capacity  25-09-2007

Rotterdam, 25 september 2007 – USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, organiseert op dinsdag 16 oktober in Rotterdam een seminar met het thema ‘Heb jij al inzicht in al je competenties?’. USG Capacity signaleert dat in de huidige arbeidsmarkt competenties steeds belangrijker worden, vooral in het vakgebied marketing. Door het in kaart brengen van de persoonlijke competenties kan een marketingprofessional zich beter profileren in de huidige arbeidsmarkt.

Het doel van dit seminar is om kandidaten te informeren en te inspireren op het gebied van competentieontwikkeling door middel van het aanreiken van een aantal tools die zij in de toekomst kunnen gebruiken. Het programma start met een presentatie van Monica van der Meeren, areamanager en directielid van
USG Capacity. Vanuit haar rol als jurylid bij de ‘Marketeer of the Year 2007’-verkiezing, vertelt Monica welke competenties belangrijk zijn in de momenteel sterk bewegende arbeidsmarkt. Aansluitend bespreekt Roy Rempe, Sales Director bij TNT, praktijkvoorbeelden waaruit blijkt hoe TNT individuele competenties inzet op hun marketingafdeling.

Het programma is als volgt:
17.30 uur Ontvangst
19.00 uur Welkomstwoord door Yessica de Visser, regiomanager USG Capacity Rotterdam
19.15 uur Presentatie door Monica van der Meeren, areamanager en directielid USG Capacity
20.00 uur Presentatie door Roy Rempe, Sales Director TNT Post
21.00 uur Afsluiting en borrel

Gratis aanmelden en meer informatie
Dit seminar is gratis toegankelijk voor marketingprofessionals en maakt deel uit van de reeks die USG Capacity organiseert om zowel opdrachtgevers als kandidaten te informeren en te inspireren. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmelden contact opnemen met Fiona Sinnecker via rotterdam@usgcapacity.nl of 010 27 18 160. De bijeenkomst vindt plaats in het USG Business Center, Blaak 16-18 te Rotterdam.

-------------------------

USG Capacity
USG Capacity is sinds 1991 het bureau voor werving & selectie en interim-management voor marketing- en communicatieprofessionals. USG Capacity richt zich op professionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Zo informeert zij kandidaten en opdrachtgevers over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt op het gebied van marketing en communicatie. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.

USG Capacity is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming USG People N.V., tweede speler in Nederland en vijfde speler in Europa op het gebied van flexibele arbeid.

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: usgcapacity@marcommit.nl