USG Capacity Rotterdam organiseert seminar: haal het beste uit jezelf!

Door: Usg Capacity  07-02-2008
Trefwoorden: Seminar

Rotterdam, 7 februari 2008 - USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, organiseert op donderdag 13 maart aanstaande in Rotterdam een seminar met het thema ‘haal het beste uit jezelf’. Hein Vergeer vertaalt tijdens deze vakinhoudelijke bijeenkomst zijn ervaringen als schaatskampioen naar het goed presteren binnen een organisatie.

Dit seminar reikt marketing- en communicatieprofessionals technieken aan om het beste uit zichzelf te halen. De deelnemers leren tijdens de bijeenkomst om effectiever en efficiënter om te gaan met het inventariseren van doelstellingen. Daarnaast wordt besproken hoe marketing- en communicatieprofessionals, door middel van het maken van tijdsindelingen en beleid, doelstellingen daadwerkelijk kunnen bereiken. Tot slot bespreekt Hein Vergeer een aantal interessante technieken voor het stellen en bereiken van doelen die de deelnemers in de praktijk kunnen toepassen.

Het programma is als volgt:
17.30 uur Ontvangst met buffet
19.00 uur Deel 1: Inleiding door Monica van der Meeren, areamanager USG Capacity
19.30 uur Deel 2: Presentatie door Hein Vergeer, marketing- en communicatieprofessional
20.30 uur Afsluiting en netwerkborrel

Aanmelden en locatie
Dit seminar is gratis toegankelijk voor marketing- en communicatieprofessionals en maakt deel uit van een reeks seminars die USG Capacity organiseert om zowel opdrachtgevers als kandidaten te informeren en inspireren. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Tanja Kok, consultant communicatie via [email protected] of telefonisch via 010 271 81 60. De bijeenkomst vindt plaats in het Hilton Hotel, Weena 10, 3012 CM te Rotterdam.

-------------------------

USG Capacity
Sinds 1991 werft, selecteert en bemiddelt USG Capacity marketing- en communicatieprofessionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring, zowel voor vast als op interim-basis. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Kandidaten worden gestimuleerd om hun eigen specialisme in te zetten en hen hierdoor op een unieke manier te laten groeien. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.

USG Capacity is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming USG People N.V., tweede speler in Nederland en vijfde speler in Europa op het gebied van flexibele arbeid.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Seminar