USG Capacity Rotterdam organiseert workshop Innovatieve Marketing en Communicatie op 11 juni

Door: Usg Capacity  10-05-2007

Rotterdam, 10 mei 2007 – USG Capacity Rotterdam organiseert op 11 juni aanstaande een workshop met het thema ‘Innovatieve marketing en communicatie rondom complexe dienstverlening’. Deze workshop geeft nieuwe inzichten in het ontwikkelen van creatieve en doordachte marketing en communicatieoplossingen voor bijvoorbeeld vermogensbeheer, werving & selectie en corporate adviesdiensten. Tijdens de workshop komen vragen aan de orde als ‘Hoe om te gaan met interactieve media?’ en ‘Hoe kun je het verkoopproces bij de klant optimaal ondersteunen?’

De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Bridgevest, consultancybureau die vanuit marketingperspectief waarden inzichtelijk maakt die belangrijk zijn voor een organisatie. Leonie Hage, consultant communicatie bij USG Capacity Rotterdam: “Het doel van deze bijeenkomst is om met marketingcommunicatie professionals kennis uit te wisselen. Voor ons als arbeidsmarktspecialist is Bridgevest een waardevolle partij om mee samen te werken omdat Bridgevest stelt dat de waarde van een bedrijf niet alleen zit in datgene wat de organisatie levert, maar ook in de medewerkers die dat mogelijk maken.”

Het programma is als volgt:
17.00 uur Ontvangst met buffet bij USG Capacity
18.30 uur Deel 1: Inleiding ‘Innovatieve marketing en communicatie rondom complexe dienstverlening
19.30 uur Deel 2: Discussie ‘Kansen voor de toekomst’
20.30 uur Afsluiting en borrel

Aanmelden en locatie
De workshop is gratis toegankelijk voor communicatie- en marketingprofessionals. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmelden contact opnemen met Leonie Hage via lhage@usgcapacity.nl of telefoonnummer 010 271 81 60. De bijeenkomst vindt plaats bij USG Capacity, Blaak 16-18, 3011 TA te Rotterdam.

-------------------------
USG Capacity
USG Capacity is sinds 1998 onderdeel van USG People en al meer dan 15 jaar een toonaangevend bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van communicatie en marketing. USG Capacity richt zich op professionals met een hbo- of academische achtergrond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten van de consultants, de individuele aanpak. Niet alleen in het vervullen van vacatures, maar ook als netwerkfacilitator door het organiseren van seminars, workshops, lunch- en netwerkbijeenkomsten. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: usgcapacity@marcommit.nl