USG Capacity vult loopbaanbegeleiding concreet in

Door: Usg Capacity  30-05-2007

Uitbesteding van loopbaanontwikkeling beantwoordt vraag naar opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Almere, 30 mei 2007 – USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van communicatie en marketing, introduceert voor haar vaste interim-professionals (USG Capacity Executives) een nieuwe dienst op het gebied van structurele loopbaanontwikkeling. Onafhankelijke human resources adviseurs, de zogenoemde HR-flexadviseurs, adviseren USG Capacity en de interim-professionals op het gebied van loopbaanbegeleiding, training en persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier vergroot de organisatie concreet de binding tussen opdrachtgevers en interim-professionals.

In de huidige arbeidsmarkt is persoonlijke groei en ontwikkeling voor werknemers steeds belangrijker. Om op die ontwikkeling in te spelen heeft USG Capacity gekozen voor begeleiding door onafhankelijke HR-flexadviseurs. Deze HR-flexadviseurs voeren coachgesprekken met de interim-professionals en maken concrete afspraken over loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling. Door persoonlijke ontwikkeling te stimuleren vergroot USG Capacity enerzijds de binding met haar interim-professionals en biedt de organisatie anderzijds de garantie dat zij haar opdrachtgevers zowel goed opgeleid als gemotiveerde interimmers kan blijven bieden. De nieuwe dienst biedt de interim-professionals een aantal voordelen. Zo genieten zij optimaal van de voordelen van een vaste baan, de zekerheid van opleidings- en doorgroeimogelijkheden en staat een onafhankelijke vertrouwenspersoon aan hun zijde.

Op dit moment heeft 95% van de vaste interim-professionals van USG Capacity een intakegesprek gehad met één van de HR-flexadviseurs. “Uit deze eerste gesprekken is nu al gebleken dat de interim-professionals deze nieuwe dienst zeer waarderen”, aldus Katinka Habermehl-Reuling, algemeen directeur van USG Capacity.“

-------------------------
USG Capacity
USG Capacity is sinds 1998 onderdeel van USG People en al meer dan 15 jaar het toonaangevende bureau voor werving & selectie en interim-management voor communicatie- en marketingprofessionals. USG Capacity richt zich op professionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Zo informeert zij kandidaten en opdrachtgevers over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt op het gebied van communicatie en marketing. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl.

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: usgcapacity@marcommit.nl