airless muurverf/latex spuiten

airless muurverf/latex spuiten van Van Ede Schilder- En Spuitafwerking

Door: Van Ede Schilder- En Spuitafwerking  25-09-2008

Zij die veel geld uitgegeven hebben aan het mooi glad laten stucadoren van wanden en plafonds, zullen nu ook een laag muurverf moeten gaan aanbrengen.

Sommigen zijn handig en gaan het zelf rollen, vaak om (schilders)kosten uit te sparen. Meestal komt men er dan snel achter dat netjes rollen vakmanschap vereist en het resultaat is teleurstellend; vlekkerig of strepen.

Echter ook een ervaren vakschilder heeft te maken met de nadelen van het rollen op glad gestucte wanden en plafonds. Dat komt doordat een verfroller altijd een rolstructuur nalaat en dat gaat ten koste van strak stucwerk

Door wanden en plafonds te spuiten krijg je een gladde laag muurverf, die mooi egaal opdroogd. Bovendien gaat het spuiten sneller en zijn de kosten lager.

We gebruiken voor deze toepassing een topkwaliteit muurverf met een mooie matte uitstraling.

Het spuiten van muurverf, ook wel airless spuiten genoemd, is een relatief nieuwe techniek. Wij hebben hier inmiddels veel ervaring mee.

In ons streven naar een nog beter en strakker eindresultaat zijn we overgegaan van airless spuiten naar
airless spuiten + luchtondersteuning. De verf wordt hiermee homogener vernevelt en dat zie je terug.

Daarnaast gebruiken we een speciale primer die zowel de hechting verbetert als de zuigende werking van de ondergrond opheft.


Contact Van Ede Schilder- En Spuitafwerking

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share