Verschueren Loonwerk & Grondverzetbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prieelvogelweg 23 , 1349 CJ Almere, Flevoland

E-mail

Over Verschueren Loonwerk & Grondverzetbedrijf

In 1997 is Loonwerk- en Grondverzetbedrijf Verschueren in Almere opgericht. Gestart met een paar machines, maar ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met een compleet machinepark. Hierdoor kunnen wij de klant in een breed scala van dienst zijn.

Door ons gevarieerd en modern materieel zijn wij in staat om op bijna elke vraag een oplossing te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in werkzaamheden in de weg- en waterbouw en uitgraven/bouwrijp maken van kavels e.d.

Doordat we een klein bedrijf zijn, kunnen we onze kwaliteit garanderen en zijn de ‘lijnen’ kort. Dit zorgt voor de klant voor veel duidelijkheid en de persoonlijke wensen kunnen optimaal uitgevoerd worden.
Klantgerichtheid, flexibiliteit en meedenken zijn belangrijke peilers voor ons bedrijf.
Als iets op een bepaald moment gedaan moet worden, dan gebeurd dit ook.

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers, zowel particulieren als wegenbouwbedrijven, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en aannemers.

Door onze correcte manier van werken zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor kleine en grote opdrachtgevers.

Loonwerk- en Grondverzetbedrijf Verschueren is u graag van dienst!
Vraag geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verschueren Loonwerk & Grondverzetbedrijf in Prieelvogelweg 23, Almere Flevoland 1349 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1349 CJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825153]