Vitree Jeugdhulp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Het Ruim 2 , 1319 AX Almere, Flevoland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vitree Jeugdhulp

Vitree biedt hulp aan kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling of gedragsproblemen hebben. Het gaat om kinderen mét en zonder een licht verstandelijke beperking. De hulp richt zich op het hele gezin, ouders worden intensief betrokken bij de behandeling. Ons uitgangspunt is om de hulp zo mogelijk in de thuissituatie te bieden.

Met circa 700 medewerkers werken we vanuit meer dan 60 behandellocaties in drie regio’s: West-Overijssel, Almere en het overige deel van Flevoland. Vitree is aanbieder van pleegzorg in de provincie Flevoland.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Vitree-Kantoor/198729220188544

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vitree Jeugdhulp in Het Ruim 2, Almere Flevoland 1319 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1319 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820757]