Volendammer Vishandel Gebr Kroon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Globeplein 67 , 1334 BT Almere, Flevoland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Volendammer Vishandel Gebr Kroon

Vishandel Kroon, gevestigd in het winkelcentrum Buitenmere in Almere Buiten & Muziekwijk, staat al jaren bekend voor haar hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met vriendelijke prijzen.

In Almere Buiten heeft Vishandel Kroon op 4 november j.l. een nieuwe locatie betrokken, daar hebben wij een formule ontwikkeld die modern en toonaangevend is voor Nederland.

Met een uitbreiding van ons assortiment kunnen wij nog meer inspelen op de wensen van onze klanten, daar zijn wij enorm trots op. Dat is niet het enige waar wij trots op zijn. Veel belangrijker is dat Vishandel Kroon steeds meer trouwe klanten telt.

Men ontdekt dat het kopen van vis bij Vishandel Kroon volop voordelen biedt. De grote diversiteit in keuze, de hoogwaardige kwaliteit, de vriendelijke prijsstelling en het beste in vers leiden ertoe dat de smaak van Almere en omstreken veroverd wordt.

Met trots presenteren wij deze nieuwe zaak waarin u een uitgebreide sortering van dagverse vis, warm gebakken vis en een sortering van ons luxe assortiment vindt. Met o.a. diverse verse soorten eigen gemaakte salades, sushi, taarten enz. enz.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Seafood

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Volendammer Vishandel Gebr Kroon in Globeplein 67, Almere Flevoland 1334 BT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgservice diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Bezorgservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1334 BT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819369]