Individuele coaching

Individuele coaching van Voormijzelf Coaching-Training-Advies met NLP

Door: Voormijzelf Coaching-Training-Advies met NLP  02-11-2011
Trefwoorden: Advies, Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling

Ben je op zoek naar nieuwe doelen, op zoek naar verbetering, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je wilt? Wil je onderzoeken wat jij eigenlijk wilt, wat je passie is en je kwaliteiten? Wat is de reden dat het je niet lukt om je doel te bereiken en anderen wel? Loop je steeds tegen dezelfde blokkades op? Je kunt door allerlei omstandigheden de verbinding met jezelf kwijtraken, daardoor kun je gevoelens van onrust, verdriet en eenzaamheid ervaren. Dan is het hoogtijd om weer dichter bij jezelf te komen, je kern, je kracht op te zoeken en weer te zijn en doen zoals je echt bent. 

Door o.a gebruik te maken van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en bijvoorbeeld het Enneagram krijgt je meer inzicht in je overlevingsstrategieën, fundamentele behoefte en blokkades, om deze vervolgens met behulp van jouw coach op te heffen en te zorgen dat je anders in het leven komt te staan. De zaken van een andere kunt kunnen zien en ervaren. Dit heeft alles te maken met een andere “mindset”. 

Trefwoorden: Advies, Communicatie, Examentraining, Kom los van angsten en fobieen, Neuro Linguistisch Programmeren, Nlp, Personal Coaching, Persoonlijke Effectiviteit, Persoonlijke Groei, Persoonlijke Ontwikkeling, TimeLine Therapy, zelfvertrouwen vergroten,

Contact Voormijzelf Coaching-Training-Advies met NLP

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Voormijzelf Coaching-Training-Advies met NLP

NLP in het onderwijs van Voormijzelf Coaching-Training-Advies met NLP thumbnail
02-11-2011

NLP in het onderwijs

Vernieuwend


Examentraining van Voormijzelf Coaching-Training-Advies met NLP thumbnail
02-11-2011

Examentraining

Individueel Groepstraining