Warmerdam Dakdekkersbedrijf Niels

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Isadora Duncanweg 25 , 1326 SL Almere, Flevoland

E-mail

Over Warmerdam Dakdekkersbedrijf Niels

Meer dan zestien jaar ervaring in het dakdekken waarvan ik al vier jaar samen werk met mijn broer Chris Warmerdam die ook zijn eigen bedrijf heeft. We hebben beide veel plezier in ons werk en houden van ons vak. We zijn volledig op elkaar ingespeeld en staan altijd voor elkaar klaar. Door deze samenwerking kunnen we er ook voor zorgen dat een van ons altijd beschikbaar is bij bijvoorbeeld spoedgevallen. Ook in de vakanties houden we hier rekening mee. Tijdens de bouwvak gaan wij gewoon door!

We werken netjes, snel en brengen een goede sfeer met ons mee op het dak. Op het werk wordt geen harde muziek gedraaid en de wensen van de klant komen op de eerste plaats.

We hebben in de loop der jaren een leuk team van zelfstandige dakdekkers om ons heen opgebouwd die zich tijdens de klus aanpassen aan onze werkwijze. Daarnaast hebben we onze vaste timmermannen, loodgieters, schilders, metselaars, hoveniers, stukadoors etc. die ons team indien nodig komt versterken.

Niels Warmerdam, doet verschillende soorten dak werk.

We branden en föhnen platte en schuine daken met betumen dakbedekking. Tevens hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in het lijmen van daken. Dit doen we met kunststofdakbedekkingen zoals EPDM en Rhepanol.

Naast het branden en lijmen van daken, vervangen en repareren we pannenkappen en leipannendaken.
We hebben ook veel werkzaamheden verricht op monumentale panden en zijn ons hierbij bewust van de regels.

Met onze eigen zetbank kunnen we zelf zink zetten. Dit zorgt voor o.a. prachtige deklijsten en goten op maat die beter aansluiten op het dak. Daarnaast kunnen wij ook al het lood rondom een huis vervangen. Denk hierbij aan loketten in de muren en kilgoten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Warmerdam Dakdekkersbedrijf Niels in Isadora Duncanweg 25, Almere Flevoland 1326 SL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1326 SL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825096]