R.Kelly treedt op in Sun City

Door: Wwtourism  19-06-2009
Trefwoorden: Wk 2010, R.kelly

R. Kelly, internationaal bekend van nummers als “I’m Your Angel” en “I Wish”, komt naar Sun City in het kader van het THISDAY Music Festival. Hij ziet dit eerste bezoek aan Afrika als een van zijn hoogtepunten in zijn carrière en zijn leven.
Diverse Afrikaanse sterren zullen naast R. Kelly schitteren op het podium. THISDAY is internationaal bekend vanwege de organisatie van diverse grote muziek- en modefestivals in onder meer Lagos, Londen en Wahington. Net als R.Kelly traden o.a. Beyoné, John Legend, Christina Aguilera en Seal in de voorgaande jaren op.

Grote events
Grote internationale sterren traden in de Super Bowl op als Il Divo, Enrique Iglesias, Black Eyed Peas, John Legend, Bryan Adams, Sting en Seal. De Super Bowl heeft een capaciteit van 6.800 zitplaatsen of 10.500 staanplaatsen. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste licht- en geluidtechnieken.

“Met het optreden van deze wereldzanger en componist in de Super Bowl is Sun City zeer vereerd. Het bewijst weer dat de groten der aarden graag willen optreden op deze unieke locatie. Met het oog op het WK 2010 hopen wij meer namen aan de al lange lijst toe te kunnen voegen. Tijdens het WK 2010 zal Sun City volop in de schijnwerpers staan. In Rustenburg, vlakbij Sun City, worden diverse voetbalwedstrijden gespeeld. Sun City is daarmee een ideale uitvalsbasis voor voetbalfans. Ze kunnen naast het voetbal dan ook genieten van onder meer de schitterende natuur in het malaria vrije Pilanes Berg National Park. Hier kan men de de Big Five spotten en op Sun City zelf kan men bijkomen van de wedstrijden door te golfen, wandelen, watersporten beoefenen of relaxen in de Spa.” Aldus Anneli Bronkhorst van wwtourism.

Trefwoorden: R.kelly, Wk 2010,