Zweminstituut Siemons zwembad "Het Mineraal"

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Radioweg 33 , 1324 KW Almere, Flevoland

E-mail

Over Zweminstituut Siemons zwembad "Het Mineraal"

Zweminstituut Siemons is al jarenlang zeer gerenommeerd wegens haar zwemonderwijs. Vanuit de wijde omgeving weten de mensen de weg naar Siemons te vinden om de unieke aanpak. Erik Siemons startte het Zweminstituut in 1998. Hij begon toen met lesgeven in Huizen. In 2012 kwam daar een zwembad op IJburg bij. Vanaf november 2014 verruilt het Zweminstituut het bad in Huizen voor "Het Mineraal" in Almere.

Er werken op dit moment 20 zwemonderwijzers bij het Zweminstituut. Om de kwaliteit van de zwemlessen en doelgroepactiviteiten hoog te houden werken er naast gediplomeerde zwemonderwijzers ook specialisten voor elke doelgroep. Een fysiotherapeut, een pedagogisch medewerker, een ALO-gymdocent, CIOS-afgestudeerden, die ook zwemonderwijzer zijn. De mensen die bij Siemons werken, doen dat met plezier en liefde. En dat merk je aan de ontspannen sfeer in het zwembad en de gedrevenheid waarmee les wordt gegeven.

Onze lesmethode baseren wij op het leren omgaan met de eigenschappen van het water onder begeleiding van een gekwalificeerde docent. Daarbij is de communicatie tussen leerling en docent van essentieel belang. Dit maakt de lessen tot een leerzame en vooral plezierige gebeurtenis.

Doordat de lessen een individueel karakter hebben, kunnen we oefeningen op maat aanbieden. Deze zijn volledig gericht op het niveau van de cursist, dus ook voor mensen met een fysieke of verstandelijke beperking.

Met onze persoonlijke aanpak en de natuurlijke manier van lesgeven in het eigen tempo van de leerling is het bij Zweminstituut Siemons voor iedereen mogelijk om goed te leren zwemmen.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Swimming Pools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zweminstituut Siemons zwembad "Het Mineraal" in Radioweg 33, Almere Flevoland 1324 KW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sportmassage diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Sportmassage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1324 KW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826809]