Hoogeveen Dak en Zinkwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noorderbaan 65 , 8256 PP Biddinghuizen, Flevoland
Dronten, Oostelijk Flevoland

E-mail

Over Hoogeveen Dak en Zinkwerken

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, particulier of bedrijf, Hoogeveen Dak en Zinkwerken staat voor u klaar. Daar ik alle werkzaamheden zelf uit zal voeren, heeft u aan mij altijd een vast aanspreekpunt en bent u gewaarborgd van de hoogste kwaliteit. Met reeds 20 jaar ervaring in deze branche, kan ik voor u werkzaamheden verzorgen waar tot in detail over nagedacht is. In onze werkplaats beschikken wij over de machines en gereedschappen om materialen als zink, lood, maar ook koper op een ambachtelijke wijze te bewerken.

Hoogeveen Dak en Zinkwerken is de specialist op het gebied van dakbedekkingen en zinkwerken, maar u kunt bij ons ook terecht voor al uw loodgieterswerk. Met al 20 jaar ervaring in deze branche kunt u rekenen op vakmanschap en vinden wij voor elk probleem een oplossing.

U kende ons voorheen als Installatiebedrijf Hoogeveen, een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar gevestigd was in Biddinghuizen. Graag wil ik u laten kennis maken met mijn nieuwe bedrijf, Hoogeveen Dak en Zinkwerken. Voor de kwaliteit en service welke u de afgelopen jaren van ons heeft ontvangen sta ik, Peter Hoogeveen, garant.

Hoogeveen Dak en Zinkwerken heet u als trouwe klant, maar ook als toekomstige klant van harte welkom !

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoogeveen Dak en Zinkwerken in Noorderbaan 65, Biddinghuizen Flevoland 8256 PP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Biddinghuizen Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Biddinghuizen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Biddinghuizen Flevoland, 8256 PP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825596]