Agrivesta Huijbregts Makelaardij en Onteigening

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Roggebotweg 4 , 8251 PS Dronten, Flevoland

E-mail

Over Agrivesta Huijbregts Makelaardij en Onteigening

De rentmeesters en makelaars van Agrivesta bemiddelen en adviseren namens de grondeigenaar (of zakelijk gerechtigde, huurder of pachter) bij onteigeningszaken ten behoeve van bijvoorbeeld woningbouw, bedrijventerreinen, wegen, fietspaden, spoorlijnen, dijkverlegging, dijkverbetering, natuurontwikkeling, ontzandingen en ontgrondingen.

De onderhandelingsstrategie zal altijd zijn het optimaliseren van de positie van de opdrachtgever, ook in complexe zaken waar diverse aspecten zoals fiscale belangen, (erf)pacht of productierechten in de advisering moeten worden betrokken.

Zo veel mogelijk zal worden getracht met de tegenpartij een minnelijke regeling te treffen. Indien een minnelijke regeling niet mocht slagen, dan is uw adviseur van Agrivesta ook een volwaardige partner voor een advocaat in een gerechtelijke onteigeningsprocedure. De adviseurs van Agrivesta werken samen met diverse gerenommeerde onteigeningsadvocaten.

De overheid is verplicht om de kosten voor deskundige bijstand te vergoeden, mits wordt voldaan aan de dubbele redelijkheidstoets. Met deze dubbele redelijkheidstoets wordt bedoeld: was het inschakelen van een deskundige redelijk en zijn de gedeclareerde kosten redelijk ? Dit betekent in de praktijk dat aan het inschakelen van een adviseur van Agrivesta in een minnelijke of gerechtelijke onteigening voor u gewoonlijk geen kosten verbonden zijn.

Ook indien u niet onteigend wordt kunt u schade ondervinden als gevolg van overheidsbesluiten. Wij kunnen u begeleiden bij procedures voor nadeelcompensatie en/of planschade (Hoofdstuk 6 van de nieuwe Wet ruimtelijke ordening).

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dronten Flevoland

Is Agrivesta Huijbregts Makelaardij en Onteigening in Roggebotweg 4, Dronten Flevoland 8251 PS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taxatie diensten in Dronten Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dronten Taxatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dronten Flevoland, 8251 PS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817071]