BB Zeilmakerij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Havenweg 17 , 8251 KB Dronten, Flevoland

E-mail

Over BB Zeilmakerij

BB Zeilmakerij is opgericht in 2009 en is de loop der jaren langzaam maar zeker uitgegroeid tot een professioneel doch informeel bedrijf. In 2009 bestonden de activiteiten vooral uit het aankleden van boten in de showroom van een groot botenbedrijf, waarbij o.a. dekzeilen, bimini’s, buiskappen, kuiptenten, huikhoezen en bootkussens werden gemaakt maar ook dekzeilen en motorhoezen.

In 2014 is het bedrijf verhuist naar een grotere pand op een A1 locatie met daarbij een winkelgedeelte. Hiermee is zowel de bedrijfsruimte uitgebreid als het aanbod. BB Zeilmakerij heeft haar activiteiten uitgebreid met verandazeilen, aanhangwagenzeilen, tuinsethoezen, parasol- en partytent doeken, zonnedoeken en schaduwdoeken. Omdat klanten binnen kunnen lopen in de winkel voor het maken van afspraken of het informeren naar is het bedrijf transparanter en toegankelijker geworden.

In januari 2016 heeft BB Zeilmakerij zijn activiteiten verder uitgebreid door Vof Dronter Zeilmakerij over te nemen. De activiteiten zijn inmiddels verder uitgebreid met vrachtwagenzeilen, industriële zeilen en agrarische producten en zeilen. Denk hierbij o.a. aan: machinehoezen, pvc stroken, flexibels, tochtstroken, warmtegordijnen en ruimteverdelers. In maart 2016 hebben wij ons capaciteit uitgebreid door de bedrijfsruimte havenweg 21 erbij te huren. Hierdoor is het mogelijk geworden om grotere aantallen en meerdere werkzaamheden tegelijk te verrichten.

De activiteiten van BB Zeilmakerij bestaan vooral uit maatwerk producten welke afgestemd zijn op de wensen van onze klanten. Hetzij bootkappen hetzij veranda’s, overkappingen en meubelstofferingen. Daarnaast worden er ook veel serieproducties uitgevoerd.

Klanttevredenheid en kwaliteit zijn voor ons twee belangrijke factoren. Wij bieden onze klanten naast een goed product ook een goede service en after sales.

U bent van harte welkom in ons pand aan de havenweg 17-21 onder genot van een lekker kopje koffie of thee.

Graag tot ziens!

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/bbzeilmakerij/
Twitter: https://twitter.com/BBZeilmakerij

Categorieën: Boating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is BB Zeilmakerij in Havenweg 17, Dronten Flevoland 8251 KB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Dronten Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dronten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dronten Flevoland, 8251 KB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228037]