Uitvaartdiensten- en crematiediensten (Live muziek)

Uitvaartdiensten- en crematiediensten (Live muziek) van BDA-Music

Door: BDA-Music  03-10-2012
Trefwoorden: Uitvaartmuziek, Uitvaartdienst, Begrafenis Muziek

BDA-Music kan op verzoek van de overledene dan wel de nabestaanden zorg dragen voor de muzikale omlijsting voor, tijdens of na de uitvaart. Hiervoor beschikken wij over een netwerk van musici door heel Nederland. Onze musici zijn ervaren in het bijwonen van deze plechtigheden en zullen zich gepast en respectvol opstellen waardoor wordt bijgedragen aan een waardig afscheid van de dierbare. Voor informatie of boekingen kunt u gebruik maken van onze hotline welke 24 uur per dag is te bereiken op: 06-24.313.124 Voor boekingen welke binnen 8 uur dienen te worden uitgevoerd kan het voorkomen dat slechts enkele musici beschikbaar zijn. Klik hier als u gebruik wilt maken van ons contactformulier. Klik hier voor het downloaden van onze brochure als PDF-bestand.

Trefwoorden: Begrafenis Muziek, begrafenismuziek met ensemble, begrafenismuziek met piano, begrafenismuziek met trombone, begrafenismuziek met trompet, live begrafenismuziek, live crematiemuziek, uitvaart trompetist, Uitvaartdienst, Uitvaartmuziek, uitvaartmuziek met bugel,

Andere producten en diensten van BDA-Music

Fusion Trompet koffer - van BDA-Music thumbnail
28-04-2012

Fusion Trompet koffer -

Deze Fusion gig bag geeft all round protectie voor uw instrument. Het design ontwerp is zeer goed gepolsterd en waterdicht.