CleanSupport

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Houtwijk 81 , 8251 GD Dronten, Flevoland

E-mail

Over CleanSupport

CleanSupport, staat voor een combinatie van jarenlange ervaring binnen de schoonmaak met de nieuwste middelen, -technieken en ervaren medewerkers.

Wij willen Support bieden en uw partner zijn binnen uw omgeving, zonder dat uw processen worden verstoord. Met als eindresultaat een schone en prettige werkomgeving voor uw medewerkers en bezoekers. CleanSupport is, met ruim 35 jaar ervaring en ruim 60 medewerkers, gespecialiseerd in het leveren van maatwerk in facilitaire diensten en producten. De cultuur en uw wensen zijn voor ons een bepalende factor, waarop wij onze werkzaamheden verrichten. Dit betekent, dat u als klant centraal staat. Alles is bespreekbaar!. Door ons te richten op de dienstverlening, waar wij goed in zijn, zorgen wij ervoor, dat u zich optimaal kunt richten op uw core-business.

CleanSupport: Flexibel en vernieuwend in Flevoland en Midden-Nederland

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Cleansupport-458477867554016/

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CleanSupport in Houtwijk 81, Dronten Flevoland 8251 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Dronten Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dronten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dronten Flevoland, 8251 GD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825779]