DPB Dierplaag Bestrijding Flevoland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ondernemingsweg 10 , 8251 KW Dronten, Flevoland

E-mail

Over DPB Dierplaag Bestrijding Flevoland

Oplossing voor ongedierte.

Last van ongedierte?
Bel DPB Flevoland 0321-311838 of 06-23007760 In het hele jaar kunt u last ondervinden van allerlei ongewenst kruipend en vliegend ongedierte.
"Met welke ongewenste insecten of plaagdieren heb ik te maken? Waar komen ze vandaan? Hoe bestrijd ik ze?"
Vragen waar u misschien niet direct antwoord op weet. Neem dan contact op met Dierplaagbestrijding Flevoland.
Wij zijn hét adres in Flevoland, voor zowel particulieren als voor bedrijven en overheden, op het gebied van het weren en bestrijden van insecten en plaagdieren.

Dierplaagbestrijding Flevoland heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het voorkomen, weren en bestrijden van insecten en plaagdieren.
Weren en bestrijden
Ongewenste diersoorten en organismen vormen vaak een regelrechte bedreiging. In vele gevallen bezorgen ze overlast, bedreigen de gezondheid, bederven producten en veroorzaken ernstige schade aan zowel gebouwen als materialen.
Een onwelkome bijkomstigheid is dat de diertjes zich ook nog eens razendsnel kunnen voortplanten.
Een muizenpaar bijvoorbeeld kan in 1 jaar tijd voor 2000 nakomelingen zorgen!
Het is daarom van belang om insecten en plaagdieren op een professionele manier te weren, aan te pakken en te bestrijden. Dit begint met het leefmilieu van het insect of het plaagdier te veranderen door nestelgelegenheid en voedselbronnen op te ruimen. Vervolgens kan op een adequate manier de situatie zo worden ingericht dat de bestrijdingsdeskundige de situatie in een korte tijd onder controle heeft.
Bestrijden is vakwerk.
Het is belangrijk te weten wat van soort insect of plaagdier de overlast bezorgd, waar het zich bevindt en waarom het zich daar bevindt. Dierplaagbestrijding Flevoland is vakkundig werkt verantwoordt en doeltreffend om de plaag te doen verdwijnen en uw probleem snel op te lossen.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pest Controller

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is DPB Dierplaag Bestrijding Flevoland in Ondernemingsweg 10, Dronten Flevoland 8251 KW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Dronten Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dronten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dronten Flevoland, 8251 KW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820513]