Hoek Betonboorbedrijf G op de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Produktieweg 13 , 8251 KE Dronten, Flevoland

E-mail

Over Hoek Betonboorbedrijf G op de

Een van onze belangrijkste werkzaamheden is het boren van gaten. Gaten voor allerlei toepassingen en met een diameter van 6 tot 1000mm. Dit kan zowel op grootschalige projecten alswel voor 1 gat op een adres en zowel voor bedrijven als voor particulieren.
Men kan dan denken aan gaten voor een afzuigkap, het verplaatsten van het toilet, openhaardkanalen en gaten voor verwarmingsleidingen, waterleidingen en afvoer bij een verbouwing van een woning. Daarbij werken wij als dat nodig is stofvrij en zonder wateroverlast.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dronten Flevoland

Is Hoek Betonboorbedrijf G op de in Produktieweg 13, Dronten Flevoland 8251 KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Dronten Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dronten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dronten Flevoland, 8251 KE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816261]