Hondenhotel More Than One

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Roodbeenweg 8 , 8251 SG Dronten, Flevoland

E-mail

Over Hondenhotel More Than One

Wij zijn een kleinschalig hondenhotel gespecialiseerd in de opvang van kleine tot middelgrote hondenrassen. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij van mening zijn dat deze kleine rassen een andere meer aandachtgerichte verzorging nodig hebben. De honden worden bij ons ondergebracht in hotelkamers zonder kenneldelen en tralies, maar wel in een veilige hondvriendelijke ruimte. De hotelkamers zijn verwarmd middels vloerverwarming en er is 24-uurs cameratoezicht aanwezig. Naast de opvang van losse hondjes bestaat ook de mogelijkheid om een halve of hele hotelkamer voor een groepje te reserveren, bijvoorbeeld als u meerdere honden heeft of als u fokt met honden en uw roedel een keer onder wilt brengen. Ook showhonden zijn bij ons welkom, aangezien wij zelf ook enkele langharige showhonden hebben weten wij welke extra vachtverzorging deze honden nodig hebben. Wij geven u vooraf graag een rondleiding zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden en en alvast kennis kan maken met ons en de het hotel.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Boarding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hondenhotel More Than One in Roodbeenweg 8, Dronten Flevoland 8251 SG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Wassen diensten in Dronten Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dronten Wassen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dronten Flevoland, 8251 SG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825306]