Innovatieve kinderhoek groot succes op Euroshop

Innovatieve kinderhoek groot succes op Euroshop van Instore Kids Corners

Door: Instore Kids Corners  29-02-2008
Trefwoorden: Speelhoek, Kinderhoek, Kinderhoeken

Instore Kids Corners

Speciaal voor supermarkten en retail outlets heeft Instore Kids Corners in samenwerking met hun Engelse partner SL Retail, een interactief touchscreen entertainement system ontworpen.
De eerste Nederlandse pilot is in volle gang en levert uitstekende resultaten, het concept heeft dan ook de interesse gewekt bij diverse grote Europese en Amerikaanse retail ketens.
Het product is uitgerust met een 10,5” industrieel touchscreen scherm, een flatpanel speaker en een industriële mini PC met, door IKC ontworpen, educatieve spelletjes software gericht om kinderen tot 12 jaar te entertainen. De eerste resultaten hebben laten zien dat de bedrijfsleiding de ouders kan sturen door het speelsysteem op verschillende strategische punten in de winkel te plaatsen, om op deze manier verandering te brengen in de ‘geprogrammeerde’ routing en aankoopgedrag van de klant.
Tijdens de Euroshop zal op de stand (hall 14, C56) van IKC volop de aandacht geschonken worden aan dit nieuwe speelsysteem.
Lees meer op www.ikcplay.comTrefwoorden: Euroshop, Kidnerhoek, Kidnerhoeken, Kinderhoek, Kinderhoeken, Kinderspeelhoeken, Speelhoek