MiniMike krijgt verdiende waardering

MiniMike krijgt verdiende waardering van Instore Kids Corners

Door: Instore Kids Corners  09-06-2009
Trefwoorden: Supermarkt, Speelhoek, Kinderhoek

Wat Instore Kids Corners zelf al wist zien andere nu ook. Laat het kind de ouder door de winkel leiden en stimuleer hiermee omzetverhoging. De Levensmiddelenkrant schreef hier een stuk over.


29 mei jongstleden schreef De Levensmiddelenkrant een artikel met als titel “Bekende impulscategorieën scoren ook zonder promotie”. In dit artikel wordt de MiniMike van Instore Kids Corners uitgebreid benoemt, daarbij wordt ook ondernemer Jan Postma van Plus Postma uit Lelystad aan het woord gelaten. Hij vertelt in het artikel over hoe hij de MiniMike ervaart. Jan Postma; “Ouders wachten vaak tot hun kind het spelletje afgespeeld heeft. Hierbij staan ze tussen producten die misschien niet op hun boodschappenlijstje stonden maar wanneer ze er mee geconfronteerd worden toch in hun winkelwagentje of mandje verdwijnen. Enthousiast vervolgt hij “we staan op het punt te verbouwen, maar bij de heropening zijn de MiniMikes er gewoon weer bij. Ouders en kinderen rekenen daarop”


Met de MiniMike wordt routing mogelijk gemaakt en nemen de kinderen de ouders mee door de supermarkt, dit leidt vaak tot impulsaankopen waardoor de omzet stijgt.


Bent u door het verhaal van Jan Postma ook enthousiast geworden over de MiniMike, neem dan contact met ons op.

Trefwoorden: Impuls, Kinderhoek, Levensmiddelenkrant, Minimike, Omzetverhoging, Speelhoek, Spelletje, Supermarkt,