Q8 kiest voor Instore Kids Corners kinderhoek

Q8 kiest voor Instore Kids Corners kinderhoek van Instore Kids Corners

Door: Instore Kids Corners  18-08-2009
Trefwoorden: Restaurant, Benzinepomp, Kinderhoek Restaurant

In Thieu is aan weerszijde van de snelweg E19 Brussel – Parijs een kinderhoek geplaatst in het restaurant van Q8. In samenwerking met de design afdeling van Instore Kids Corners is er gekozen voor de interactieve Mark, welke een TV en DVD speler bevat, met hierop speciaal voor Q8 ontwikkelde graphics. In beide kinderhoeken is ook de Honeyplay geplaatst welke het door de spelmodule en de twee playwheels mogelijk maakt voor meerdere kinderen om tegelijkertijd te spelen. De funchairs maken het geheel compleet, kinderen kunnen op een voor hun juiste hoogte zitten terwijl ze spelen en/of tv kijken. Zowel ouder als kind kunnen even ontspannen voor ze hun reis weer vervolgen.

Deze kinderhoek is wederom een voorbeeld waarbij door de speciaal ontwikkelde graphics, van de standaardspelsystemen een custom made kinderhoek wordt gemaakt. Wilt u ook weten op welke wijze Instore Kids Corners uw kinderhoek aan uw wensen kunnen laten voldoen? Neem dan contact met Instore Kids Corners op.

www.ikcplay.nl

Trefwoorden: Benzinepomp, Honeyplay, Kinderhoek Restaurant, Kinderspeelplaats, Playwheels, Restaurant, Spelmodule, Televisiehuisje,