Vernieuwde website voor Instore Kids Corners

Vernieuwde website voor Instore Kids Corners van Instore Kids Corners

Door: Instore Kids Corners  26-05-2008
Trefwoorden: Winkelinrichting, Speelhoek, Kinderhoek

Dronten, www.ikcplay.nl is totaal vernieuwd zonder dat uitstraling is verminderd. De boodschap voor de retail en fastfood wordt nog duidelijker weergegeven als op de vorige website die overigens nog maar zes maanden in de lucht was.

Instore Kids Corners besteed veel energie en aandacht om het belang van een goede kinderhoek duidelijk te maken aan ondernemend Nederland. De slogan Turning Play Into Profit komt daarom ook duidelijk naar voren in de website.

Belang van kinderhoeken

Veel ondernemingen en ook non profit organisaties realiseren zich niet de betere resultaten in hun dagelijkse processen als een goede oplossing voor kinderen aanwezig is, Op de vernieuwde website van IKC worden door middel van voorbeelden kinderhoeken en wandoplossingen voor kinderen getoond en IKC denkt dat door deze duidelijke uitleg de voordelen meer zullen gaan leven voor de toekomstige klant.

Groei van Instore Kids Corners
Instore Kids Corners is in 1999 begonnen met het verkopen van kinderhoeken, speelsystemen en interactieve speelcomputers. Sinds de start van het bedrijf is een hoop verbeterd. Zo heeft Instore Kids Corners inmiddels haar verkoopkanalen uitgebreid over de hele wereld en kan alles in huis gemaakt worden. Van ontwerp tot productie, software ontwikkeling en customization voor klanten, alles is mogelijk. De nieuwe website wordt tevens uitgezet voor alle distributeurs van Instore Kids Corners.

Trefwoorden: Ikc, Interactieve Speelcomputer, Kinderhoek, Kinderhoeken, Kinderspeelhoek, Speelhoek, Speelhoeken, Winkelinrichting,