CyberPad

CyberPad van Time2act

Door: Time2act  13-07-2008
Trefwoorden: Cyberpad, Cyberpen, Luxe Portfolio,

CyberPad

Notities maken we allemaal. Voor ons werk, voor prive zaken noem het maar op. U kunt zichzelf dan ook vast in het volgende herkennen. U hebt belangrijke gegevens opgeschreven op een papiertje en moet ze dan nog vervolgens overtypen in een e-mail bericht of Microsoft Word bestand.

Vanaf vandaag is dat verleden tijd. Wij zijn trots als een van de eerste de CyberPad in Nederland te mogen introduceren.Een briljant product dat de gemakken van het conventioneel schrijven en tekenen van notities combineert met het digitale tijdperk. De CyberPad is een apparaat waarop een A4 tekenblok, notitieblok of schrijfblok kan worden geplaatst.

We praten hier over een gewoon blok, zoals dat overal verkrijgbaar is.
Het hoeft geen speciaal blok te zijn dat veelal gebruikt wordt met alleen een digitale schrijfpen.
De bijgeleverde pen bevat een normale stift. Deze vulling is ook gewoon bij de boekhandel te koop.

Het vernuftige van de CyberPad zit hem in de pen.
De top van de pen bevat een speciaal elektromagnetisch zendertje dat alle bewegingen die je maakt doorstuurt naar het apparaat waar deze direct worden vastgelegd in het interne geheugen van maarliefst 32 MB. Iedere pagina wordt opgeslagen als een individueel bestand.
Deze bestanden hebben de extentie .TOP.

Via de bijgeleverde USB stekker kan de CyberPad aangesloten worden op de computer. Er verschijnt een extra verwisselbare harde schijf, waarop iedere pagina als los bestand staat opgeslagen. Net als bij een USB-stick is het mogelijk deze bestanden te kopieren of te verplaatsen naar je harde schijf en op deze manier het interne geheugen weer vrij te maken voor nieuwe documenten.

Het kan voorkomen dat 32 MB niet genoeg is om alle geschreven aantekeningen in op te slaan. Daarom is de CyberPad standaard voorzien van een SD slot, waarmee je het geheugen van het apparaat kunt uitbreiden tot meerdere gigabytes.

Als u aan de slag gaat met de digitaal opgeslagen aantekeningen kunnen ze binnen een paar minuten geconverteerd worden naar getypte tekst. Dit gebeurt middels het pakket MyScript Notes Basic.
Maar u kunt ook eerst de inhoud van de documenten bewerken met de veelvoud aan software die
standaard bijgeleverd word.

In tegenstelling tot zijn grootste concurrent komt dit apparaat standaard met de volgende softwarebundel:

EverNote™
riteMail® 2.5
PhotoImpact XL
Power Presenter RE II
MyScript NOTES Basic

Kijk snel op www.cyberpad.nl

 

Trefwoorden: Cyberpad, Cyberpen, Luxe Portfolio, Usb Snoer,