Verloskundigen Dronten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Barrage 97 , 8252 HR Dronten, Flevoland

E-mail

Over Verloskundigen Dronten

Wij zijn een groepspraktijk met vijf verloskundigen: Samen verzorgen wij de begeleiding van de zwangeren, barenden en kraamvrouwen in Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant en het buitengebied van de gemeente Dronten.
Wij rouleren in diensten en spreekuren. Wij proberen er zo voor te zorgen dat u iedere verloskundige een keer gesproken en gezien hebt tijdens de controles voordat u gaat bevallen. Zo is de kans het grootst dat er een bekend en vertrouwd gezicht aanwezig is bij de bevalling.

Tijdens de spreekuren krijgen we hulp van onze praktijkassistentes. Zij zullen u op dinsdag en donderdag telefonisch te woord staan. Tijdens de spreekuren maken zij de vervolgafspraken en verrichten bepaalde handelingen.

Van tijd tot tijd is er in onze praktijk een leerling verloskundige die stage loopt. Hij of zij loopt dan mee met de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar zullen zij ook handelingen verrichten, uiteraard onder onze strikte begeleiding. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit aan ons kenbaar maken.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dronten Flevoland

Is Verloskundigen Dronten in De Barrage 97, Dronten Flevoland 8252 HR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Dronten Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dronten 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dronten Flevoland, 8252 HR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819822]