Bevop/Total Agri Smeermiddelen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Werktuigenweg 20 , 8304 AP Emmeloord, Flevoland

E-mail

Over Bevop/Total Agri Smeermiddelen

Wie zijn wij

Bevop is een oliegroothandel van de mechanisatiebedrijven Weevers (Marknesse) en de Nieuwstad (Emmeloord en Lelystad). Al sinds 1985 is Bevop aktief in Flevoland en naaste omgeving. In dat jaar startte Cees Simonse met het bedrijf en in augustus 2003 kon hij met een gerust hart het stokje overgeven aan zijn neef Sjaak Simonse.

We kunnen rustig stellen dat de manier van werken in al die tijd nauwelijks is gewijzigd:
- Op 1 december 1985 begonnen we met het merk Beverol. Dit merk was de agrarische tak van Total. Beverol heet sinds september 2009 Total-Agri. Dit merk (marktleider in agrarisch Nederland) biedt ons de mogelijkheid om continue een topprodukt te bieden voor onze afnemers.

- Het was en is ons streven om iedere dag aktief te zijn in het werkgebied. Zo alleen zijn we herkenbaar in Flevoland met onze advisering en supersnelle service. Verkoop van achter het bureau??, daar moeten we niets van weten.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: General Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Emmeloord Flevoland

Is Bevop/Total Agri Smeermiddelen in Werktuigenweg 20, Emmeloord Flevoland 8304 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Emmeloord Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmeloord Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmeloord Flevoland, 8304 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3728235]