"DetailRepair wint Flevopenning 2006 voor Beste Startende Ondernemer in Flevoland"

"DetailRepair wint Flevopenning 2006 voor Beste Startende Ondernemer in Flevoland" van Detailrepair

Door: Detailrepair  13-02-2007

"DetailRepair wint Flevopenning 2006 voor Beste Startende Ondernemer in Flevoland "

DetailRepair is een landelijk en internationaal werkend beveiligingsbedrijf dat zich voornamelijk richt op elektronische artikelbeveiliging (EAS), camerasystemen (CCTV) en Radio Frequente Identificatie (RFID). Naast deze zaken bieden wij ook andere systemen aan die hiermee raakvlakken hebben zoals toegangscontrole, tijdsregistratie en lijnbewaking.

Vrijdag 2 februari jongstleden is er gestreden in de finale van het Flevopenningen Ondernemersgala in de Meerpaal te Dronten. Tijdens een theaterprogramma velde de jury haar laatste oordeel over de drie genomineerden die per categorie door een vakjury waren benoemd. Uiteindelijk ging de Flevopenning voor beste startende onderneming naar DetailRepair B.V. uit Emmeloord. De Flevopenning voor beste duurzame onderneming ging naar SISO uit Almere. De meest innovatieve onderneming werd Ferdar Automation Technology uit Almere.

De winnaar van de Flevolandse Ondernemersprijs Bedrijfskringen is Ace Pharmaceuticals uit Zeewolde. Dit bedrijf won al eerder de verkiezing in Zeewolde en oversteeg volgens het oordeel van de jury de kwaliteiten van de andere genomineerden. Deze bedrijven waren de winnaars van de ondernemersprijzen uit Urk, Noordoostpolder, Lelystad, Almere en de driehoek Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

De hoofdjury bestond uit Andries Greiner (Voorzitter Hoofdjury), Liesbeth Spies (Lid Tweede Kamer CDA; voordien hoofd afdeling Milieu provincie Noord-Holland), Gerrit Ybema (Directeur Ybema Economy Solutions; voordien staatssecretaris Economische Zaken), Bert Gijsberts (Voorzitter VNO-NCW en MKB Flevoland, directeur en mede-eigenaar Boogaart Almere BV, Groenprojecten en Cultuurtechniek) en Rob Nijhof (Voorzitter Kamer van Koophandel Flevoland en stichting Flevopenningen; voordien directeur Moes Bouwgroep). Tijdens de verkiezing waren er een kleine 400 gasten aanwezig die de beoordeling door de jury kritisch en met aandacht volgden.

Detail Repair B.V. mag zich een jaar lang "de Winnaar van de Flevopenning 2006 voor Beste Startende Ondernemer " noemen.