Dierenartsenpraktijk Emmeloord

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Coeshoeck 2 , 8303 XG Emmeloord, Flevoland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dierenartsenpraktijk Emmeloord

Dierenartsenpraktijk Emmeloord
Dierenartsenpraktijk Emmeloord is een moderne en goed geoutilleerde gezelschapsdierenpraktijk. Het enthousiaste team bestaat uit een dierenarts Siem Weltevrede, ondersteund door 2 assistenten.

Om u, als cliënt, zo optimaal mogelijk te helpen, werken wij met open spreekuren en zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar. U wordt altijd dezelfde dag geholpen, zowel bij de praktijk in Emmeloord als in Urk.

Praktijk Urk
In de praktijk op Urk kunt u voor een consult langskomen. Voor klinisch onderzoek en behandeling van uw huisdier maar ook voor eventuele vaccinaties.
Wij zijn hier aanwezig op maandag tot donderdag van 16.30 tot 17.00 uur. Bij spoedgevallen belt u 0527 - 682 700 of met de praktijk Emmeloord (0527 - 612 885).

Voor chirurgische ingrepen of specialistisch onderzoek wijken wij uit naar de praktijk Emmeloord waar wij de juiste voorzieningen voor handen hebben.

Ook in de weekenden en voor spoedgevallen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Voor operaties, euthanasie en bijzondere problemen kunt u telefonisch een afspraak maken. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Emmeloord Flevoland

Is Dierenartsenpraktijk Emmeloord in Coeshoeck 2, Emmeloord Flevoland 8303 XG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dierenarts diensten in Emmeloord Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmeloord Dierenarts per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmeloord Flevoland, 8303 XG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825861]