Farmel BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Penning 4 , 8305 BH Emmeloord, Flevoland

E-mail

Over Farmel BV

Uw ideale partner in zuivel en melkvee
Als Farmel voelen wij ons helemaal thuis in de melkveehouderij en op de zuivelmarkt. Niet alleen staan wij op diverse terreinen de melkveehouder bij in zijn bedrijfsvoering, maar ook kunt u efficiënt en vertrouwd zaken met ons doen in het kopen van rauwe melk en diverse zuivelproducten. Farmel brengt partijen graag bij elkaar, opereert graag in heldere en korte lijnen, houdt van persoonlijk contact en denkt én werkt met u mee. Dit maakt van Farmel voor elke ondernemer een ideale partner in zuivel en melkvee.
Farmel heeft jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van rauwe melk en zuivelproducten. Uit een hechte relatie met een eigen groep KKM-erkende melkveehouders bemiddelen wij om vraag en aanbod op de Nederlandse en internationale zuivelmarkt bij elkaar te brengen. Vanuit deze expertise heeft Farmel meerder activiteiten ontwikkeld om melkveehouders van dienst te zijn. Zo hebben wij met Farmel livestock een vooraanstaande nationale en internationale positie opgebouwd in de bemiddeling van runderen.
Ook kunnen wij melkveehouders compleet via Farmel Fourage ontzorgen in hun ruwvoedervoorziening en zijn wij met Farmel Agrarisch Advies de specialist in Nederland in productierechten, betalingsrechten en Vervangende Verwerkingsovereenkomsten. Met ons nieuwe concept Farmel Farming profileren wij ons als een inspirerende sparringpartner voor agrarische ondernemers, met wie wij samen willen bouwen aan nieuwe melkveebedrijven in binnen- of buitenland. En hen ondersteunen en scherp houden in het dagelijkse bedrijfsmanagement.
Farmel is u graag van dienst. Wilt u meer over onze activiteiten weten, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Ontdek Farmel.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Agricultural Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Emmeloord Flevoland

Is Farmel BV in Penning 4, Emmeloord Flevoland 8305 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Emmeloord Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmeloord Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmeloord Flevoland, 8305 BH, Nederland

 • Ht Beheer

  Ecu 19 Emmeloord Flevoland 8305 BA

 • Toetie Kolorie

  Prof Huetstraat 4 Emmeloord Flevoland 8302 GW

 • Rotink

  Distributieweg 3-B Emmeloord Flevoland 8304 BJ

 • Remavo

  Assemblageweg 18 Emmeloord Flevoland 8304 BB

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826689]