Jong Tandprothetische Praktijk P de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 38 , 8304 AD Emmeloord, Flevoland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Jong Tandprothetische Praktijk P de

Onze praktijk is sinds november 1997 gevestigd aan de Industrieweg 38 te Emmeloord. We zijn gespecialiseerd in het aanmeten van volledige gebitsprotheses met of zonder implantaten.

Een tandprotheticus is een paramedisch specialist en eerstelijns zorgverlener op het gebied van prothetische voorzieningen. Onze praktijk heeft een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met implantologen, kaakchirurgen, mondhygiënisten en tandartsen. We kunnen dan ook wel stellen dat we nauw samenwerken met de besten in onze regio. Gemak voor u als patiënt en een goede samenwerking tussen de behandelaars.

De laatste jaren wordt er alles aan gedaan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. Wij adviseren u dan ook graag welk gebit het beste bij u past. Een kunstgebit is ten slotte altijd maatwerk met de individuele wensen van de klant voorop gesteld. Juist die afstemming is uiterst belangrijk.

Kwaliteit is het speerpunt van onze praktijk. Daarom is Tandprothetische Praktijk P. de Jong lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) en gecertificeerd middels het ONT branchekeurmerk volgens de HKZ norm (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector).

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jong Tandprothetische Praktijk P de in Industrieweg 38, Emmeloord Flevoland 8304 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Emmeloord Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmeloord Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmeloord Flevoland, 8304 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826106]