Scholtens Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Onder de Toren 18 20 , 8302 BV Emmeloord, Flevoland

E-mail

Over Scholtens Advocaten

Betrokken, betrouwbaar en de focus altijd gericht op kwaliteit. Dat zijn de voornaamste kenmerken van Scholtens Advocaten te Emmeloord, het advocatenkantoor dat thuis is in de Noordoostpolder en Urk Door de goede bekendheid met de plaatselijke en regionale situatie, de kennis van de lokale bedrijven en instanties, maar bovenal de goede juridische kennis en vaardigheden worden de advocaten van Scholtens Advocaten door vele bedrijven uit de Noordoostpolder en Urk ingeschakeld. Hoewel de focus van het kantoor ligt op de regio Noordoostpolder en Urk weten ook bedrijven en instellingen uit omliggende gemeenten het kantoor inmiddels te vinden. Maar ook particulieren vinden bij Scholtens Advocaten een goede en betrouwbare advocaat. De betrokkenheid, betrouwbaarheid en het kwalitatief goede werk van Scholtens Advocaten wordt ook gewaardeerd door andere dienstverleners. Accountants, notarissen, makelaars, assurantietussenpersonen, huisartsen en maatschappelijk werkers verwijzen regelmatig relaties door. Scholtens Advocaten werkt op haar beurt vaak ten behoeve van de klant op goede wijze samen met deze dienstverleners, om zo een optimaal resultaat voor de klant te behalen. Naast een algemene proces- en adviespraktijk voor particulieren en bedrijven heeft Scholtens Advocaten een aantal specialismen in huis, zoals onder meer echtscheidingsbemiddeling, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Ook op het gebied van faillissementsrecht en letselschade beschikt ons kantoor over ruime ervaring.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Scholtens-Advocaten-446354258786059/

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Scholtens Advocaten in Onder de Toren 18 20, Emmeloord Flevoland 8302 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Emmeloord Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmeloord Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmeloord Flevoland, 8302 BV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824722]