Professionele cosmetica producten

Professionele cosmetica producten van AllForSkin

Door: AllForSkin  15-02-2012
Trefwoorden: Cosmetica, Huidverzorging

    

AllForSkin heeft als doel om professionele cosmeticaproducten van gerenommeerde merken rechtstreeks via internet beschikbaar te stellen aan de consument tegen scherpe prijzen. AllForSkin heeft zich gespecialiseerd in gerenommeerde cosmeticamerken die tot nu toe alleen verkrijgbaar waren via wellnesscentra en de professionele schoonheidsspecialiste. Deze professionals werken al jaren met deze hoogwaardige producten.

Binnen het assortiment van All For Skin is tevens biologische cosmetica en thee beschikbaar. Dit in het kader van mooi van buiten en van binnen!

AllForSkin heeft een viertal uitgangspunten voor haar dienstverlening. Kwaliteit, door uitsluitend te werken met professionele (cosmetica) merken die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Betrouwbaarheid, door het voeren van het Webshop Keurmerk, zodat u ervan op aan kunt dat wij handelen conform wetgeving. Scherpe prijzen en interessante aanbiedingen/acties. Snelle levering van uw bestelling en de mogelijkheid om via een track and trace code uw bestelling te kunnen volgen.

AllForSkinis leverancier van de volgende merken:

Trefwoorden: Cosmetica, Huidverzorging