Rock4 Live at the Pantheon – de eerste DVD van de vocale groep Rock4

Door: Artist4u  08-12-2011
Trefwoorden: managementbureau, artiestenbureau, acapella, Rock4

De vocale groep Rock4 presenteert met trots hun eerste DVD “Rock4 live at the Pantheon.” Nog niet eerder in de Rock4 historie is er een DVD registratie van een show gemaakt. Deze DVD is opgenomen in het karakteristieke Pantheon theater in Bonn in een intieme setting met publiek erbij. De DVD bevat 17 zeer diverse nummers uit de pop- en rockgeschiedenis a capella gezongen door de vier heren van Rock4.

Een greep uit de nummers die op de DVD staan: “Hotel California”, “Crazy”, “In the air tonight”, ”Love of my life”, Insomnia” en “Viva la vida.” Veel van de gezongen nummers staan in de welbekende Top 2000 en de show is zeer afwisselend. Van intieme, rustige nummers schakelt Rock4 eenvoudig over naar krachtige up-tempo nummers.  Dit maakt de DVD zeer boeiend om te kijken en te luisteren.

Alle arrangementen zijn door Rock4 zelf gemaakt. De heren interpreteren een nummer op hun eigen manier en zorgen ervoor dat de kern bewaard blijft, maar dat het nummer echt de kenmerkende en unieke Rock4 stijl krijgt. Zoals altijd heeft de groep gekozen voor songs die een tijdloos karakter hebben. Nummers die ongeacht het tijdperk gedraaid zullen blijven worden.

Verder zijn op de DVD de nummers “Every breath you take”, “While my guitar gently weeps”, “God only knows”, “School”, “Tubular bells”, “Mad world”, “Jeanny”, “Killer Queen”, “The show must go on” en “Hocus Pocus” te horen en zien. De DVD is te koop voor 18 euro via de website www.rock4.nl.

2011 is een bewogen en succesvol jaar geweest voor de vier heren van Rock4. In augustus hebben ze na 7 live cd’s hun eerste studio album “Because” uitgebracht. Hun muziek is nu online te verkrijgen bij Legal Download en iTunes. Hun nieuwste theatershow “Voices” is in première gegaan. De launch van deze DVD brengt 2011 tot een mooi eind. 

Trefwoorden: managementbureau, artiestenbureau, acapella, Rock4